Νεφέλη Κουλούρη: «Βαπτίστηκα σε ηλικία 5,5 περίπου χρόνων για να θυμάμαι την βάπτιση μου» (video)

Must Read

Η περίοδος του lockdown δημιούργησε ανασφάλεια σε πολλούς ηθοποιούς και γι’ αυτό το λόγο ορισμένοι από τον χώρο του θεάτρου αποφάσισαν να κάνουν και άλλες δουλειές για τα προς το ζην.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Νεφέλη Κουλούρη, η οποία πριν την πανδημία, εργαζόταν ως σερβιτόρα στο εστιατόριο των γονιών της, προκειμένου να της εξασφαλίσει ένα εισόδημα την περίοδο που το θέατρο δεν μπορούσε να το κάνει.

Η τηλεοπτική Δόμνα μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Super Κατερίνα», αναφέρθηκε στις αμοιβαίες που παίρνουν από τη σειρά «Άγριες μέλισσες», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Δεν γνωρίζω για τις διαφορετικές αμοιβές στις Άγριες Μέλισσες. Εγώ αυτό που θα πω είναι πως ο χώρος μας είναι πολύ δύσκολος, γίνεται ένας αγώνας για να είναι καλύτερα οι νέοι ηθοποιοί αμειβόμενοι. Είναι μια δουλειά με τεράστια επισφάλεια και ανασφάλεια οπότε θέλουμε να πληρωνόμαστε λίγο καλύτερα από τον μέσο όρο για να αντέχουμε μετά ένα εξάμηνο που μπορεί να μείνουμε χωρίς δουλειά».

«Βαπτίστηκα σε ηλικία 5,5 περίπου χρόνων. Έγινε ουσιαστικά για να θυμάμαι την βάπτιση μου. Βαπτίστηκα με όλα τα παιδιά του νηπιαγωγείου γύρω από την κολυμπήθρα και είχε πάρα πολύ ενδιαφέρον γιατί είναι πολύ ωραίο ένα πλασματάκι μικρό να θυμάται την βάπτιση του παρά να κλαίει στην κολυμπήθρα», είπε στην συνέχεια για την βάφτισή της η οποία έγινε σε αρκετά μεγάλη ηλικία.

https://vimeo.com/637448092

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This