Τετάρτη 28/7/2021

Νεφέλη Κουλούρη: Σερβιτόρα η Δόμνα

Η άλλη δουλειά της Νεφέλης Κουλούρη από τις «Άγριες μέλισσες».

Η Νεφέλη Κουλούρη, που το ευρύ τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από τον ρόλο της Δόμνας στις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, εκτός από το τρέξιμο στα γυρίσματα, είχε και τρέξιμο στο μαγαζί των γονιών της!

Παρόλο που εξαιτίας του lockdown, αλλά και των παρατεταμένων μέτρων, τα εστιατόρια είναι κλειστά και λειτουργούν μόνο με ντελίβερι, η Νεφέλη και πριν από την πανδημία στεκόταν στο πλευρό των δικών της και τους βοηθούσε όσο μπορούσε! Μάλιστα, πριν από την πανδημία εργαζόταν ως σερβιτόρα, και τώρα, που δεν μπορεί να κρατά δίσκο και να παίρνει παραγγελίες, έχει αποκοπεί από το εστιατόριο!

Όταν πάντως δούλευε ως σερβιτόρα όχι μόνο το έκανε με χαρά, αλλά ένιωθε και υπερήφανη που βοηθούσε τους γονείς της!

«Όλα είναι θεμιτά. Η δουλειά αυτή μου εξασφαλίζει ένα εισόδημα σε εποχές που το θέατρο δεν μπορούσε το κάνει. Επίσης, η επαφή με τον κόσμο μού δίνει πολύ μεγάλη χαρά. Και οι δύο δουλειές μου μού το προσφέρουν αυτό και, καθώς είμαι φύσει κοινωνικός άνθρωπος, το απολαμβάνω» είπε η ηθοποιός σε συνέντευξη.

«Δούλευα εκεί και εξακολουθώ να δουλεύω. Όχι βέβαια αυτή την περίοδο, που η εστίαση -όπως και το θέατρο- είναι κλειστή. Ήταν συνειδητή μου επιλογή να μην αποκοπώ από το μαγαζί, παρόλο που η βασική μου δουλειά ήταν και είναι η υποκριτική» εξομολογήθηκε η ταλαντούχα ηθοποιός!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ