Μόσχα: Του ζήτησαν να βάλει μάσκα και άρχισε να πυροβολεί «στα τυφλά», σκοτώνοντας δύο και τραυματίζοντας άλλους τέσσερις!

Το αναπάντεχο μακελειό συνέβη σε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στα νοτιοανατολικά της ρωσικής πρωτεύουσας

Must Read

Πυρ μέσα σε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στη Μόσχα, πρωτεύουσα της Ρωσίας, άνοιξε άνδρας, σκοτώνοντας επί τόπου δύο από τους παρευρισκόμενους και τραυματίζοντας σοβαρά άλλους τέσσερις, όταν ο φύλακας του χώρου του ζήτησε να φορέσει τη μάσκα του!

Όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο TASS, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ένα παιδί, ενώ αμέσως μετά το τραγικό αυτό περιστατικό, ο δράστης συνελήφθη από τις Αρχές. «Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπειτα από διένεξη που προκλήθηκε όταν ο φύλακας ζήτησε από τον άνδρα που εισήλθε στο κέντρο να φορέσει τη μάσκα του, εκείνος έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί», δήλωσε πηγή του πρακτορείου.

https://twitter.com/PatilSushmit/status/1468214336917327877

Ο δήμαρχος της Μόσχας, Σεργκέι Σομπιάνιν, επιβεβαίωσε στον λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης VKontakte το περιστατικό όπως και ότι ο δράστης συνελήφθη. Από τα πυρά του δράστη σκοτώθηκε μια υπάλληλος του κέντρου εξυπηρέτησης πολιτών και ένας εκ των επισκεπτών. Μεταξύ των τεσσάρων τραυματιών, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, είναι δύο γυναίκες, ένας άνδρας και ένα 10χρονο κοριτσάκι, που όλοι τους μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο χειρουργείο.

«Στη Μόσχα υπάλληλος της διεύθυνσης μεταναστών συνέλαβε τον δράστη που άνοιξε πυρ στο χώρο του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών», δήλωσε η εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών Ιρίνα Βολκ, επισημαίνοντας ότι ο δράστης είναι «ένας 45χρονος Μοσχοβίτης». Το TASS, επικαλούμενο πηγή της αστυνομίας, αναφέρει πως έχει ξεκινήσει έρευνα για φόνο και πως ο συλληφθείς βρίσκεται σε μια κατάσταση σύγχυσης, σε μια παρανοϊκή κατάσταση.

Σύμφωνα με περεταίρω πληροφορίες, ο δράστης, κάτοικος της Μόσχας και πρώην στρατιωτικός, έκανε χρήση αεροβόλου όπλου που είχε μετατρέψει σε πυροβόλο με πραγματικές σφαίρες. Οι γείτονες του δήλωσαν ότι πρόκειται για άτομο με ψυχικές διαταραχές, ανέφερε πηγή στο πρακτορείο TASS, ενώ άλλη πηγή δήλωσε ότι ο άνδρας, που λέγεται Σεργκέι Γκλάζοφ, πυροβόλησε με κανονικό όπλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This