Χαμός στο Πρωινό! Ο Μιχάλης Μόσιος έδιωξε κακήν κακώς τον δημοσιογράφο της εκπομπής: «Πάρε δρόμο ρε»

Η κατάσταση ξέφυγε όταν μίλησε στην εκπομπή ο παραγωγός της παράστασης «Νικοτιτανικός»!

Must Read

Ο Παύλος Χαϊκάλης με τον υπόλοιπο θίασο της παράστασης Νικοτιτανικός αναχώρησαν σήμερα για την Κύπρο. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε στο αεροδρόμιο προκειμένου να αποσπάσει τις πρώτες  δηλώσεις των ηθοποιών.

Ο Πάυλος Χαϊκάλη απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση, καθώς θέλει να αποστασιοποιηθεί από τη δημοσιότητα ύστερα από τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του. Ο ίδιος μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις του ανακοίνωση ότι μετά το τέλος των παραστάσεων του συγκεκριμένου θεατρικού έργου, θα αποσυρθεί από τον χώρο του θεάτρου.

Στο αεροδρόμιο όμως βρέθηκε και η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και παρόλο που είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό στην συγκεκριμένη εκπομπή ο εν λόγω ηθοποιός, αυτήν την φορά απέφυγε ευγενικά να σχολιάσει το οτιδήποτε.

Την ίδια στάση όμως δεν φαίνεται να είχε και ο συμπρωταγωνιστής του Μιχάλης Μόσιος, ο οποίος δεν είχε καμία διάθεση να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση του δημοσιογράφου και τον έδιωξε κακήν κακώς λέγοντας του χαρακτηριστικά «Πάρε δρόμο ρε».

https://vimeo.com/657362518

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε αρνητικά από τους παρουσιαστές της εκπομπής. Η κατάσταση όμως έγινε ακόμη πιο έκρυθμη όταν επικοινώνησαν με τον παραγωγό της παράστασης «Νικοτιτανικός», Κωνσταντίνο Κούλη, ο οποίος δικαιολόγησε την συμπεριφορά του ηθοποιού.

https://vimeo.com/657386555

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This