Ανδρέας Μικρούτσικος για Παύλο Χαϊκάλη: «Nιώθει πως ήταν υπερβολικός και ότι δεν έχει κάνει αυτά τα εγκλήματα»

«Λες δεν θέλω να μιλήσω και μετά βγαίνεις σε μια οποιαδήποτε εκπομπή σημαίνει ότι το συνεχίζεις», είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τον ηθοποιό.

Must Read

Ο Παύλος Χαϊκάλης επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι και σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις του, μετά το τέλος των παραστάσεων όπου πρωταγωνιστεί, θα αποσυρθεί.

Ο γνωστός ηθοποιός μαζί με τον υπόλοιπο θίασο της παράστασης «Νικοτιτανικός», αναχώρησε σήμερα για την Κύπρο και η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε στο αεροδρόμιο προκειμένου να αποσπάσει τις πρώτες τους δηλώσεις.

Ο γνωστός ηθοποιός ύστερα από τις καταγγελίες που είχαν γίνει σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση, αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Έτσι λοιπόν απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση με την Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάζει ότι η στάση του, η οποία, σύμφωνα με την ίδια, δεν επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του, καθώς πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει στην εκπομπή πρωινό.

«Παιδιά μισό λεπτό τώρα, πριν από δύο εβδομάδες είχε βγει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Δεν το λέω κάπως, απλά όταν λες δεν θέλω να μιλήσω και μετά βγαίνεις σε μια οποιαδήποτε εκπομπή σημαίνει ότι το συνεχίζεις», είπε η παρουσιάστρια, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να της απαντά ότι: «Πιθανότατα να έχει δυσαρεστηθεί από κάποια πράγματα τα οποία έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας. Είχε πει όμως ότι θέλει να αποστασιοποιηθεί από τη δημοσιότητα και δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση», 

«Αυτός όμως δεν αποστασιοποιήθηκε», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος αποκάλυψε ότι: «εγώ με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήμασταν φίλοι. Κάνοντας το πρωινό, το “Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό”, σχεδόν κάθε εβδομάδα ήταν καλεσμένος μου. Συμμετείχε παντού, σε πολλές παραστάσεις, Εγώ στου Πέτρου (σ.σ. Φιλιππίδη) και στις δικές του, γιατί ήταν για χρόνια ντουέτο, πήγαινα φανατικά και έκλαιγα από τα γέλια. Έτσι υπήρχε αυτή η σχέση. Τελευταία είχα πάει στην πλατεία Καρύτση, στο θέατρο Μουσούρη και τους είδα και καθίσαμε μέχρι πάρα πολύ αργά και λέγαμε διάφορα για το ένα και το άλλο».

«Ο ίδιος σήμερα νιώθει μέσα του πως ήταν υπερβολικός αλλά δεν έχει κάνει αυτά τα εγκλήματα. Το λέει κιόλας για τον “άντρα παλιάς κοπής”. Πάει σε μια εκπομπή πιστεύοντας ότι θα του δοθεί ο χρόνος να μιλήσει, αντ’ αυτού συνολικά από τον χώρο παίρνει άρνηση οπότε και κατεβάζει ρολά. Πάει στην Κύπρο και αν πάει καλά και τον αποδεχτεί ο κόσμος, θα δείτε ότι βήμα βήμα θα συνεχίσει. Εάν εκεί υπάρχουν αντιρρήσεις, θα κατεβάσει ρολά δια παντός», εξήγησε.

https://vimeo.com/657363512

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This