Πέθανε ο θρύλος του Ολυμπιακού Μίμης Στεφανάκος

Θεωρείτο ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές, με τη δημοτικότητά του να ήταν στα όρια του μύθου - Η σχέση του με τη Μάρθα Καραγιάννη.

Must Read

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη νοσηλεία λόγω σοβαρού προβλήματος στο αναπνευστικό, ο θρυλικός αμυντικός του Ολυμπιακού (και εκ των κορυφαίων του ελληνικού ποδοσφαίρου) και επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών των «ερυθρόλευκων», Μίμης Στεφανάκος.

Συγκινητική ήταν η ανακοίνωση-αποχαιρετισμός της πειραιώτικης ΠΑΕ:

«Η οικογένεια του Ολυμπιακού αποχαιρετά τον θρυλικό Μίμη Στεφανάκο, που άφησε απόψε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών.

Ο Μίμης Στεφανάκος φόρεσε για επτά χρόνια (1958-1965) την ερυθρόλευκη φανέλα, τιμώντας τη όπως της αρμόζει. Στην καριέρα του με τον Ολυμπιακό κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας, έξι φορές το Κύπελλο, πήρε ένα Βαλκανικό Κύπελλο, ενώ αγωνίστηκε και στην Εθνική ομάδα. Ήταν επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του. Μίμη Στεφανάκο, καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες».

Η σχέση του με τη Μάρθα Καραγιάννη

Ο Στεφανάκος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές, με τη δημοτικότητά του να ήταν στα όρια του μύθου. Και γιατί συνέδεσε το όνομά του με τον Ολυμπιακό, έχοντας παράλληλα προτάσεις στην καριέρα του από την Ίντερ, την Μπαρτσελόνα και τη Φενερμπαχτσέ, αλλά και για… εξωαγωνιστικούς λόγους.

Εκτός από τη Μάρθα Καραγιάννη, με την οποία ανέβηκε ως τα σκαλιά της εκκλησίας, στην αγκαλιά του είχαν πέσει πολλές διάσημες, μεταξύ αυτών και η Μελίνα Μερκούρη!

Ο μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομά του -εκτός γηπέδων- είχε γίνει τον Οκτώβριο του 1960, όταν αποφάσισε να νυμφευθεί τη μεγάλη πρωταγωνίστρια της Φίνος Φιλμ. Ωστόσο ο λαμπερός γάμος τους έμελλε να τελειώσει άδοξα έναν χρόνο αργότερα, όταν το ζευγάρι έχασε το παιδί που έφερε στον κόσμο λίγο μετά τη γέννησή του.

Ο ίδιος πριν από μερικούς μήνες είχε μιλήσει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είχε αναφερθεί λεπτομερώς τόσο στον γάμο του με τη Μάρθα Καραγιάννη και στο «λάθος» που έγινε μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να χωρίσουν, όσο και στην απομόνωσή του (σε χωριό της Μάνης) και στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This