Σε 24ωρη απεργία προχωράνε οι εργαζόμενοι στο Παίδων Πεντέλης

Ζητάνε να συνεχιστούν οι εφημερίες στο νοσοκομείο

Must Read

Η προ ολίγων ημερών απόφαση του υπουργείου Υγείας να ανασταλούν οι εφημερίες στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, αιφνιδίασε τους εργαζόμενους.

Η δικαιολογία της κυβέρνησης ήταν ότι το νοσοκομείο θα μετατραπεί σε mega εμβολιαστικό κέντρο παιδιών. Η απόφαση οδήγησε τους εργαζόμενους σε συνέλευση, με τη συμμετοχή της ΕΙΝΑΠ και της ΟΕΓΝΕ.

Στη συνέλευση αποφασίστηκε 24ωρη απεργία για την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου. Τα αιτήματα των εργαζομένων είναι να συνεχισθεί απρόσκοπτα η συμμετοχή του νοσοκομείου στο πρόγραμμα εφημεριών του Λεκανοπεδίου Αττικής, δηλαδή καθημερινές εφημερίες 08:00-14:30 και 24ωρη εφημερία κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και δεύτερη Κυριακή του μήνα.

Καθώς και να συνεχισθεί η λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου με ενδεχόμενη αύξηση των εμβολιαστικών γραμμών στο μέτρο των δυνατοτήτων τους.

Να σημειωθεί ότι λόγω της αυριανής απεργίας δεν θα πραγματοποιηθούν και οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This