Έρχεται δεύτερη ποινική δίωξη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Σκότωσε δύο φορές τη Τζωρτζίνα»

«Oι θάνατοι είναι τέσσερεις» λέει δικαστική πηγή

Must Read

Η μάνα-τέρας που προκάλεσε σοκ και αποτροπιασμό στο πανελλήνιο θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τα εγκλήματα σε βάρος των ίδιων της των παιδιών. Η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία μέχρι τώρα κρατά το στόμα της κλειστό, θα αργήσει να ομολογήσει, αναφέρουν αστυνομικές πηγές, καθώς η ίδια θεωρεί βέβαιο ότι η οικογένειά της την πιστεύει και την στηρίζει.

Την ώρα που οι αρχές εκτιμούν ότι η μητέρα πιθανόν να έκανε 9 απόπειρες δολοφονίας σε βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας ώσπου τελικά την σκότωσε χορηγώντας της τεράστια ποσότητα κεταμίνης, δεν αποκλείεται να βρεθεί αντιμέτωπη και με νέα δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της.

Προτού ακόμα ερευνηθούν οι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών της, η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας εξετάζει, σύμφωνα με το iEdiseis, το ενδεχόμενο να ασκήσει και νέα δίωξη σε βάρος της, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που αφορά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη η 9χρονη με αποτέλεσμα να πάθει εγκεφαλοπάθεια και να μείνει παραπληγική, αφού οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν μετά από 50 λεπτά.

«Oι θάνατοι είναι τέσσερεις»

«Εάν η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει σκοτώσει και τα άλλα δύο κοριτσάκια της, τότε οι θάνατοι είναι τέσσερεις, γιατί τη Τζωρτζίνα τη σκότωσε δύο φορές» αναφέρει δικαστική πηγή σύμφωνα με το ρεπορτάζ και προσθέτει: «Πριν από ένα ένα χρόνο, το παιδί αυτό η Τζωρτζίνα είχε παρουσιάσει ένα καρδιακό επεισόδιο και έμεινε νεκρό ουσιαστικά για 50 λεπτά. Και όταν επανήλθε, κάτι που θεωρείται ιατρικό θαύμα, ήταν εγκεφαλικά νεκρό»!

«Επειδή δεν γνωρίζουμε ακόμη από ποια ουσία προκλήθηκαν τα καρδιακά επεισόδια στο παιδί, τα οποία είναι εννιά και όχι ένα, κινδυνεύουμε, να κατηγορηθούμε ότι, βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα και να αδυνατίσει ποινικά η δικογραφία. Oπότε, επιλέξαμε να πάμε σε ποινική δίωξη, που δεν μπορεί να κλονιστεί και η απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας, θα ψαχτεί στη συνέχεια» καταλήγει η δικαστική πηγή.

Υπενθυμίζεται ότι η Πισπιρίγκου η οποία οδηγήθηκε σήμερα σε εισαγγελέα και ανακριτή πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Δευτέρα. Έως τότε θα παραμείνει στη ΓΑΔΑ, με αστυνομικές δυνάμεις να την επιτηρούν. Το απόγευμα της Πέμπτης έφτασαν από την Πάτρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, η μητέρα και η αδερφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου προκειμένου να την επισκεφθούν και να της δώσουν εμφιαλωμένο νερό και ρούχα. 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This