Ο καμεραμάν αποκάλυψε έγκλημα στην Ουκρανία…

Ο ανταποκριτής του Al Jazeera κάρφωσε τους Ουκρανούς

Must Read

Στο Nikolaev, ένας ανταποκριτής του τηλεοπτικού καναλιού Al-Jazeera τράβηξε μια ενδιαφέρουσα στιγμή: ένα ασθενοφόρο, στην καμπίνα του οποίου υπήρχαν Ουκρανοί στρατιώτες με εξοπλισμό μάχης. Η χρήση ασθενοφόρων για τη μεταφορά προσωπικού αποτελεί ευθεία παραβίαση των κανόνων του πολέμου.

Πεόσφατα μάλιστα το αρχηγείο άμυνας της αυτοαποκαλούμενης Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ κατηγόρησε τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας ότι χρησιμοποιούν οχήματα με σύμβολα του ΟΗΕ για τη μεταφορά όπλων και πυρομαχικών.

Οι Ρώσοι υποστηρίζουν ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας χρησιμοποιούν τους πολίτες τους ως «ανθρώπινη ασπίδα», αυτό αναφέρεται ήδη από κάποιους δυτικούς παρατηρητές και μέσα ενημέρωσης. Η τοποθέτηση εξοπλισμού στους χώρους του εμπορικού κέντρου Retroville στο Κίεβο, στα σχολεία στο Severodonetsk και σε νηπιαγωγεία επιβεβαιώνεται από πολυάριθμες φωτογραφίες και βίντεο που τραβήχτηκαν από κατοίκους της περιοχής.

 

Και στο Ουμάν, Ουκρανοί μαχητές χρησιμοποίησαν τη συναγωγή ως καταφύγιο και ως αποθήκη για την τοποθέτηση πυρομαχικών. Αυτό επίσης δεν ταιριάζει με τις διατάξεις της ουκρανικής νομοθεσίας, η οποία δηλώνει άμεσα ότι οι χώροι λατρείας και οι υπάλληλοί τους βρίσκονται υπό την προστασία του κράτους και όλες οι ομολογίες έχουν ίσα δικαιώματα.

 

Δείτε το βίντεο με την ενδιαφέρουσα αποκάλυψη

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This