Το μόνο «Φως» στην Ελλάδα, είναι ο Κυριάκος

Άκρως συμβολική η ενέργεια του πρωθυπουργού να φέρει το Άγιο Φως με πτήση της γραμμής

Must Read

Ξεσπάθωσαν πάλι οι λαϊκιστές με την ενέργεια του Κυριάκου να φέρει το Άγιο Φως με το αεροπλάνο της γραμμής. Δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κάνει την συγκεκριμένη ενέργεια για λόγους κόστους. Άλλωστε, ο πρωθυπουργός μας έχει αποδείξει ότι δεν είναι τσιγκούνης, σαν τους προκατόχους του.

Απόδειξη, ότι χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ακόμα και για την διαδρομή Ηράκλειο – Χανιά, που είναι σχεδόν 1 ώρα με το αυτοκίνητο. Δεν είχε δηλαδή πρόβλημα να ξοδέψει μερικές χιλιάδες ευρώ, ενώ θα μπορούσε να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα σε αντίστοιχο χρόνο, ξοδεύοντας ένα εικοσάρικο βενζίνη. Θα μπορούσε λοιπόν κάλλιστα ο πρωθυπουργός να στείλει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στα Ιεροσόλυμα.

Είναι τέτοια η χλιδή που έχει φέρει στην Ελλάδα ο Κυριάκος μας, που μία γκαρσονιέρα στα Πατήσια μπορεί πλέον να πληρώνει λογαριασμό ρεύματος, όσο η βίλα του Αμπράμοβιτς στο Λονδίνο.

Η απόφαση λοιπόν του Κυριάκου Μητσοτάκη να φέρει το Άγιο Φως ως αποσκευή της Λίτσας που πήγε για ψώνια Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο, είναι άκρως συμβολική. Όταν η Ελλάδα έχει στην κεφαλή της τον υπέρλαμπρο Κυριάκο, κάθε άλλο «φως» περιττεύει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This