Παναγιώταρου για την πρώην σύντροφο του Στάθη Σχίζα: «Δεν ασχολούμαι με άτομα που προσπαθούν να πάρουν δημοσιότητα στις πλάτες μου»

Επιβεβαιώθηκε η σχέση της με τον παίκτη του Survivor!

Must Read

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν φήμες ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διατηρεί σχέση με τον Στάθη Σχίζα. Ωστόσο η ίδια δεν το παραδεχόταν.

Την αποκάλυψη της σχέσης τους όμως έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μέσα από ένα story που ανάρτησε στο instagram account της στα πλαίσια της στήριξης του παίκτη του Survivor.

Η σχέση τους όμως επιβεβαιώθηκε και από τον παίκτη της κόκκινης ομάδας, καθώς μετά τη νίκη του επάθλου επικοινωνίας κατάφερε να μιλήσει με την γυναίκα της ζωής του, όπως την αποκάλεσε, μέσω βιντεοκλήσης.

«Παιδιά, κοιτάξτε! Δεν είναι η πιο όμορφη κοπέλα που υπάρχει;» αναρωτήθηκε απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του.

«Τους έχω πει τα πάντα, αγάπη μου! Τους έχω πει τα πάντα! Φιλάκια πολλά, σ’ αγαπώ πολύ, σ’ αγαπώ και σένα Βασίλη πολύ. Φιλάκια πολλά! Γυναίκα της ζωής μου, φιλάκια πολλά», είπε στην αγαπημένη του.

Η πρώην σύντροφός και μητέρα του παιδιού του Στάθη ΣΧίζα όμως, φάνηκε να δυσαρεστήθηκε από την μεγάλη δημοσιότητα που πήρε η σχέση του με την influencer, καθώς θεωρεί πως θα επηρεάσει την ψυχολογία του παιδιού τους.

«Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι χωρισμένοι ωστόσο έχουν παιδιά σε ηλικία που και τηλεόραση βλέπουν και έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ! Δυστυχώς δεν σέβεστε την ύπαρξή τους και ανεβάζετε προσωπικές στιγμές τρίτων εν αγνοία τους μάλιστα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην ψυχολογία ενός παιδιού κάτι τέτοιο.

Υπάρχουν όρια και υπάρχει και ο σεβασμός στην οικογένεια στην προκειμένη περίπτωση στο παιδί! Μπορείτε να βγάλετε ή να επιβεβαιώσετε μια είδηση, μια σχέση δυο ανθρώπων ή να στηρίξετε έναν άνθρωπο με αξιοπρεπή τρόπο», έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram post της.

Την εν λόγω ανάρτηση κλήθηκε να σχολιάσει στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δηλώνοντας πως: «Έχω πάρα πολλές δουλειές αυτήν την περίοδο και δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με τα χ, ψ άτομα που προσπαθούν να πάρουν δημοσιότητα στις πλάτες μου»

«Αν την πιάσω τη σουσουράδα… Τη ξέρετε, δεν κρατάω τίποτα για τον εαυτό της. Το λάθος μου ήταν ότι τις είχα δώσει αυτές τις φωτογραφίες», είπε με χιούμορ για την πολύ καλή της φίλη.

Όσον αφορά τη νέα της σχέση δήλωσε πως: «Δεν στενοχωρήθηκα με την έκταση που πήρε το θέμα, απλά δεν το έκανα τόσο καιρό γιατί δεν μου αρέσει να στηρίζω την πορεία κάποιου (σ.σ. του Στάθη Σχίζα) στη σχέση μας».

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως έχουν δεσμό με τον Στάθη Σχίζα εδώ και ένα χρόνο περίπου και πως ο πρώην σύζυγός της, Αριστομένης Γιαννόπουλος, είναι ενήμερος γι’ αυτό.

Δείτε επίσης: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ρώτησαν μπροστά της τον πρώην σύζυγό της αν εγκρίνει τη νέα της σχέση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This