ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΚόνι Μεταξά: Bachelorette με... guest τη Φουρέιρα

Κόνι Μεταξά: Bachelorette με… guest τη Φουρέιρα

Η κόρη του Λε-Πα ξεσηκώνει τη Σαντορίνη με τις φίλες της

«Ζήλεψε» η Ελένη Φουρέιρα το bachelorette party διαρκείας που κάνει στις Κυκλάδες η Κόνι Μεταξά και βρήκε τρόπο να… συμμετάσχει κι αυτή, τουλάχιστον… εικονικά!

Η εκρηκτική κόρη του Λευτέρη Πανταζή πρόκειται, ως γνωστόν, να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον ολυμπιονίκη πολίστα σύντροφό της Μάριο Καπότση στις 9 Ιουλίου. Μάλιστα, ήταν η «Espresso» που αποκάλυψε πρώτη, πριν από καιρό, ότι το γαμήλιο μυστήριο θα τελεστεί στο εκκλησάκι του Αγίου Εφραίμ στον οικισμό Φαλάσαρνα της Κρήτης.

Καθώς είναι όλα του γάμου έτοιμα, λοιπόν, η μέλλουσα νύφη επέλεξε να κάνει το bachelorette party της στη Σαντορίνη με τη μαγευτική θέα και το ξακουστό ηλιοβασίλεμα, όπου απολαμβάνει πλέον τις τελευταίες της ημέρες ως εργένισσα. Ημέρες ξεχωριστές, με κέφι, χορό, αλκοόλ, ήλιο και θάλασσα, που τις μοιράζεται με τις κολλητές της. Η ίδια δεν ξεχνά, φυσικά, τους followers της στο Instagram, όπου ανεβάζει καθημερινά stories με στιγμιότυπα από το bachelorette.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ένα από αυτά δημοσίευσε μια φωτογραφία που οι φίλες της φορούν ολόσωμα ροζ μαγιό, με εκείνη ως νύφη να ξεχωρίζει μέσα στο δικό της λευκό, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό τούλινο πέπλο. Στο εν λόγω «κλικ» η Ελένη Φουρέιρα, η οποία δεν κατάφερε να ακολουθήσει την παρέα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έκανε ένθεση τον εαυτό της. «Κάντε, καλέ, πιο κει, δεν χωράω» σχολίασε με χιούμορ επάνω στο post και συμπλήρωσε: «Τα νεύρα μου που δεν είμαι εκεί». Τότε η Κόνι Μεταξά τής απάντησε: «Ασε τη δουλειά και έλα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης