Διέρρηξαν το σπίτι του, αλλά ζήτησε… να μην τιμωρηθούν οι δράστες!

Υποστήριξε ότι τον... αποζημίωσαν για τις ζημιές που είχαν προκαλέσει

Must Read

Κατόπιν «κινηματογραφικής» καταδίωξης στα Δυτικά Προάστια συνελήφθησαν οι δράστες διάρρηξης σε σπίτι στο Ίλιον, οι οποίοι έγιναν αντιληπτοί από γείτονες που ενημέρωσαν την Άμεση Δράση. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της κατοικίας ζήτησε… να μην ασκηθούν διώξεις στους διαρρήκτες!

Σύμφωνα με το vradini.gr, οι τρεις κακοποιοί που συνελήφθησαν, αφέθηκαν, τελικά, ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους, χάρη στην συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που είχαν διαρρήξει, καθώς δήλωσε στην Αστυνομία ότι οι δράστες τον… αποζημίωσαν για τις ζημιές που είχαν προκαλέσει και ότι δεν του είχαν κλέψει, όπως είχε δηλώσει στην πρώτη του κατάθεση, χρυσαφικά και κοσμήματα.

«Είχα κάνει λάθος, δεν μου είχαν κλέψει τιμαλφή, ήταν κρυμμένα κάτω από ρούχα και δεν τα είχα δει. Δεν επιθυμώ την ποινική τους δίωξη», φέρεται να δήλωσε ο ιδιοκτήτης στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής. Η νέα συμπληρωματική κατάθεση διαβιβάστηκε στις δικαστικές αρχές, και Εισαγγελέας και Ανακριτής άφησαν ελεύθερους τους συλληφθέντες.

Τέσσερις οι δράστες

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η διάρρηξη σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι στην οδό Φλωρίνης στο Ίλιον. Τέσσερις δράστες εισέβαλαν σε οικία, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους γείτονες που ενημέρωσαν την Άμεση Δράση. Στο σημείο έφτασαν δικυκλιστές της ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι και συνέλαβαν τον έναν τους. Οι τρεις συνεργοί του, ωστόσο, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και άρχισε η καταδίωξη.

Στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου το όχημα των δραστών συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα και ακινητοποιήθηκε στην άκρη του δρόμου. Οι κλέφτες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και άρχισαν να τρέχουν στο βουνό. Τελικά οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής πέρασαν χειροπέδες σε άλλους δύο από τους δράστες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This