Επέτειος Πολυτεχνείου: Βαριές κατηγορίες για 21χρονη που συνελήφθη στα επεισόδια στη Πάτρα

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελήματα και κακουργήματα

Must Read

Το κατώφλι του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών αναμένεται να περάσουν σήμερα τα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν χθες μετά τα επεισόδια που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της πορείας, η οποία είχε ξεκινήσει στην Πάτρα από το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Επετείου του Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 αρχικά έγιναν οχτώ προσαγωγές ατόμων που είχαν εντοπιστεί από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, ωστόσο σε συλλήψεις μετατράπησαν μόνο οι τέσερις εξ αυτών.

Πρόκειται για μια κοπέλα 21 ετών και τρεις άνδρες ηλικίας 23, 22 και 19 ετών, που δηλώνουν φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι τρεις νεαροί άνδρες αντιμετωπίζουν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα και αφορούν συμμετοχή σε διατάραξη κοινής ειρήνης και αντίσταση κατά της αρχής.

Ωστόσο, βαρύτερες είναι οι κατηγορίες σε βάρος της 21χρονης καθώς έχει σχηματισθεί δικογραφία για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος και κακουργήματος, ανάμεσα στις οποίες για κατοχή εκρηκτικών υλών, συμμετοχή σε διατάραξη κοινής ειρήνης και αντίσταση κατά της αρχής.

Δείτε επίσης: Επεισόδια στο κέντρο της Πάτρας

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την αστυνομία, κατά την διάρκεια των επεισοδίων η ομάδα των κουκουλοφόρων που βρισκόταν στο τέλος της πορείας εκτόξευσε περισσότερες από 50 βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, στο ύψος της οδού Κορίνθου.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος δρόμος παρέμεινε κλειστός επί αρκετή ώρα για να γίνουν εργασίες καθαρισμού, ώστε να μην κινδυνεύσουν οδηγοί αυτοκινήτων και δικύκλων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις ρίψεις των μολότοφ εκδηλώθηκε φωτιά σε κτίριο πολυκατοικίας και συγκεκριμένα σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου.

Η πορεία για τις εκδηλώσεις μνήμης του Πολυτεχνείου ξεκίνησε μετά τις 5 το απόγευμα και κατά την ολοκλήρωσή της, μια μικρή ομάδα που βρισκόταν στο τέλος, αποσπάστηκε και επιτέθηκε με μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This