Ο Άδωνις μετά το τροχαίο πήγε να ανάψει κερί

Κερί στον ιερό ναό της Ζωοδόχου Πηγής στην Ακαδημίας πήγε να ανάψει ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά από το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη το βράδυ της Δευτέρας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μάλιστα, φωτογραφήθηκε μέσα στον ιερό ναό, την ώρα που άναβε το κερί και έσπευσε να κάνει ανάρτηση στα social media.

«Σήμερα άναψα ένα κεράκι στον Ι. Ν. της Ζωοδόχου Πηγής στην Ακαδημίας. Εδώ παντρεύτηκαν οι γονείς μου και βαπτιστήκαμε. Έπρεπε να το κάνω διότι χθες ήταν δύσκολη μέρα και οι γονείς μου αισθάνομαι ότι ήταν μαζί μου. Ποτέ δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους μας όσα χρόνια και να περάσουν» έγραψε ο ίδιος.

Σημειώνεται ότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συγκρούστηκε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Άδωνις με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου μαζί με ένα άλλο Ι.Χ., συμβολή της οδού Φιλλελήνων με την Σουρή, παραμένουν άγνωστες. Μάλιστα στο σημείο δεν κλήθηκε η Τροχαία και οι δυο οδηγοί προχώρησαν σε φιλικό διακανονισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ο Άδωνις και η σύζυγός του επέστρεφαν από εκδήλωση για κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας. 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης