Χριστόφορος Παπακαλιάτης: To τηλεοπτικό μέλλον του ηθοποιού και το spoiler του «Maestro»

Must Read

Η σειρά «Maestro» έχει σημειώσει, αδιαμφισβήτητα, μεγάλη επιτυχία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς Χριστόφορος Παπακαλιάτης, βραβεύτηκε στην Αθήνα, στο Ιδρυμα Θεοχαράκη, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του υπουργείου Εξωτερικών.

Για την πετυχημένη σειρά η οποία μάλιστα προβάλλεται και μέσα από την παγκόσμια πλατφόρμα Netflix, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ α τετ» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων την διαδικασία για την επιλογή του cast αλλά και τον λόγο που έκανε το τηλεοπτικό του comeback έπειτα από αρκετό χρόνο απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

«Είχε κλείσει η σκέψη για την επιστροφή στην τηλεόραση. Αυτό άλλαξε λόγω covid γιατί ετοίμαζα την ταινία που θα έκανα. Και ενώ ήταν όλα έτοιμα, ήρθε η πανδημία, έκλεισε ο κινηματογράφος και περίμενε να περάσει όλο αυτό για να ξεκινήσουμε. Και επειδή καθυστερούσε, είχα το Maestro και σκέφτηκα να το κάνω μία μίνι σειρά γιατί μου ζητούσαν να κάνω κάτι στην Ελλάδα.

Ένας από τους λόγους που έβαλα τους Παξούς είναι για να είμαστε πιο προστατευμένοι από την πανδημία. Γράφοντάς την είδα τι ενδιαφέρον έχουν αυτοί οι ήρωες σεναριακά. Είχα πέσει ακριβώς μέσα και οι ηθοποιοί το ανέβασαν πάρα πολύ.

Έγραφα το 2ο επεισόδιο και είχα δει μία συνέντευξη της Χάρις Αλεξίου. Αποφάσισα να δοκιμάσω, έκανα μια έρευνα μόνος μου για το πώς μιλούσε. Την πήρα μια μέρα τηλέφωνο και της είπα ότι γράφω μια σειρά και εάν θέλει να το διαβάσει. Της το στέλνω, για να πω την αλήθεια, έγραψα το τρίτο επεισόδιο πάνω στην Χάρις και της το στέλνω. Μετά από δύο ημέρες με παίρνει και μου λέει “Βρε αγόρι μου, δεν γνωριζόμαστε. Αυτή είμαι εγώ!”. Μόλις βγαίναμε από το λοκντάουν και ήθελε να κάνει πράγματα», είπε αρχικά ο ηθοποιός ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Όταν τελειώσει τo Μaestro, δε θα ξανακάνω τηλεόραση. Δε γίνεται. Ανακάλυψα στο Maestro ότι έχω κι εγώ αλλάξει. Ειδικά μετά τις ταινίες, ο τρόπος που χειρίζομαι τα πράγματα, δεν είναι τόσο ο τηλεοπτικός τρόπος, είναι ο κινηματογραφικός τρόπος. Αυτό είναι τρομερά χρονοβόρο και κοστοβόρο και ψυχοφθόρο», δήλωσε χαρακτηριστικά.




Αναφορικά με το κόστος της σειράς φήμες θέλουν να κυμαίνεται γύρω στο ένα εκατομμύριο, ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι το επεισόδιο κόστιζε 300.000 ευρώ αλλά φυσικά έχει μία τεράστια δουλειά από πίσω προκειμένου να βγει.

Spoiler

όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της σειράς.

Τι θα δούμε όμως στα νέα επεισόδια; Σύμφωνα με το Tivi Σίριαλ οι κάτοικοι θα αρχίσουν να ψάχνουν τον πραγματικό ένοχο για τον θάνατο του Χαράλαμπου δεδομένου ότι το πτώμα του έχει βγει στην επιφάνεια της θάλασσας.

Ο Ορέστης και η Αλεξάνδρα παρόλο που επέστρεψαν στην Αθήνα, θα αναγκαστούν να επιστρέψουν στο νησί εξαιτίας ενός μυστικού το οποίο θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This