Survivor: Οι νέες αλλαγές, ο 1ος υποψήφιος, ο παρατηρητικός Βασάλος και η νέα κόντρα της Μελίνας με την Σταυρούλα για τον… Κωνσταντίνο

Ένταση στο συμβούλιο μετά το αποτέλεσμα του υποψηφίου.

Must Read

Σε νέες αλλαγές αναφορικά με το αγώνισμα ασυλίας προχώρησε η παραγωγή του Survivor, τις οποίες ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός χθες λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως οι αγώνες ασυλίας θα είναι δύο γι’ αυτήν την εβδομάδα.

«Έχω να σας κάνω κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις που έχουν να κάνουν με τους αγώνες ασυλίας αυτής της εβδομάδας. Αυτή την εβδομάδα θα παίξουμε δύο αγώνες ασυλίας.  Σήμερα παίζουμε κανονικά τον πρώτο αγώνα ασυλίας και θα ακολουθήσει φυσικά το πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας όπου εκεί θα βγει ένας υποψήφιος. Αύριο όμως έρχεται ο πιο σημαντικός αγώνας ασυλίας, ο δεύτερος και τελευταίος για αυτή την εβδομάδα. Ανεξάρτητα τι θα κάνετε σήμερα, είτε κερδίσετε είτε χάσετε, αύριο θα αναδειχθούν άλλοι δύο υποψήφιοι από την ομάδα που θα χάσει.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε τουλάχιστον τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα και κάποιος από αυτούς θα αποχωρήσει. Επίσης, αναφέρομαι συγκεκριμένα στην κόκκινη εβδομάδα, αυτή την εβδομάδα δεν ισχύει ο κανόνας των δύο και τα κορίτσια δεν προστατεύονται. Έχετε μείνει τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες, επομένως όλοι μπορούν να ψηφιστούν κανονικά».




Οι διάσημοι φαίνεται πως πήραν και πάλι τα πάνω τους και με 6 πόντους της Μαριαλένας η Κόκκινη ομάδα παίρνει τη νίκη για το αγώνισμα της ασυλίας.




Στην συνέχεια ακολούθησε το συμβούλιο με τους κόκκινους να είναι απλοί θεατές, αφού μετά τη νίκη τους, οι μαχητές ήταν εκείνοι που έπρεπε να ψηφίσουν κάποιον από τους συμπαίκτες τους για αποχώρηση.

Οι δύο παίκτες που μάζεψαν τις περισσότερες ψήφους για να βγουν στον τάκο ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Ρία Κολοβού.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τους παίκτες της κόκκινης ομάδας ποιο πιστεύουν ότι θα είναι το αποτέλεσμα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, όντας παρατηρητικός και γνωρίζοντας τον γραφικό χαρακτήρα των παικτών, μάντεψε πως ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση θα ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, γεγονός το οποίο επιβεβαίωσε και ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης.




«23η φορά υποψήφιος! Είναι ευχή αυτό το πράγμα. Δύο χρονιές να παλεύουν συμπαίκτες μου να με αποβάλλουν από το παιχνίδι και ο κόσμος να επιμένει να μένω στο παιχνίδι. Είναι μοναδικό αυτό που νιώθω!

Δεν ξέρω αν το έχει νιώσει άλλος παίκτης στην ιστορία του Survivor. 23 φορές να ψηφίζομαι και οι συμπαίκτες μου να μη σέβονται αυτή την απόφαση. Κάποιοι πασχίζουν για την αποχώρησή μου για να ξυπνήσουν. Όσο είμαι εδώ κοιμούνται, σε λήθαργο», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Τα λεγόμενά του έφεραν ένταση στην ομάδα των μπλε.




Μετά τις αποκαλύψεις του Κωνσταντίνου Βασάλου σχετικά με τις ψήφους των μπλε, ο Γιώργος Λιανός δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός ότι ο εν λόγω παίκτης της κόκκινης ομάδας αναγνώρισε τα γράμματα της Χρυσούλα Χρυσαείδη, λέγοντας της χαρακτηριστικά ότι: «Ο Βασάλος αναγνώρισε την καρδούλα σου».

Η αμηχανία της Σταυρούλα και του Βασάλου ήταν εμφανέστατη, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες ξέσπασαν σε γέλια.




Μετά την οικειοθελής αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη, η Μελίνα άρπαξε την ευκαιρία και μετακίνησε τις κουβέρτες της ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και στην Σταυρούλα, με τους δύο παίκτες να μένουν έκπληκτοι.

«Ξαφνικά φεύγει ο Στέλιος και μαθαίνω ότι η Μελίνα έχει πάρει τα σκεπάσματα του Κωνσταντίνου, τα έχει πάει στη θέση του Στέλιου και έχει πάρει τα δικά της και τα έχει βάλει ανάμεσά μας. Δηλαδή, αλήθεια, γιατί; Mου φαίνεται τόσο αστείο όλο αυτό και νιώθω ότι είμαστε στο δημοτικό», σχολίασε η παίκτρια της μπλε ομάδας.

«Δεν έχω λόγια! Δεν ξέρω, δεν με αφορά. Αφήστε με παιδιά κάπου να κοιμηθώ όμως. Βάλτε μου μια θεσούλα, πείτε μου “Κωνσταντίνε σήμερα θα κοιμηθείς εδώ και δίπλα σου θα υπάρχουν αυτά τα άτομα”. Θα πω ένα ευχαριστώ και θα κοιμηθώ ήσυχος. Εντάξει παιδάκια; Μην τσακώνεστε, όλα καλά» τόνισε, με τη σειρά του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ενώ η Μελίνα, από την μεριά της, εξήγησε ότι: «Με την αποχώρηση του Στέλιου δημιουργήθηκε και άλλος χώρος στην πλευρά της κόκκινης καλύβας οπότε κάποια στιγμή μου είπε ο Σάκης να αλλάξουμε τις κουβέρτες και με βοήθησε να πάμε στο πάνω διάζωμα τις δικές μου. Επειδή όμως είχαν κάνει μια συζήτηση με τον Βασάλο, ήθελαν στη μέση να περάσει ο Κωνσταντίνος και εγώ να πάω στην άκρη. Οπότε δημιουργήσαμε ένα Π αφήνοντας στην άκρη της καλύβας τον Τάκη όπως ήταν, από πάνω κοιμάται ο Σάκης με την Μαριαλένα, δίπλα βάλαμε τον Κωνσταντίνο, στην πάνω άκρη είμαι εγώ και κάτω από μένα είναι ο Κόρο. Στη μέση λοιπόν έχουμε πάρα πολύ χώρο να πηγαινο-ερχόμαστε, να αφήνουμε τα παπούτσια το βράδυ και να βάζουμε τις τσάντες μας χωρίς να ενοχλεί κανένας κανέναν».




Να σημειωθεί πως η Μελίνα είχε εκφράσει στο παρελθόν τη δυσαρέσκειά της για την παίκτρια της αντίπαλης ομάδας που έχει πάρει ένα μέρος από την καλύβα της κόκκινης ομάδας για να κοιμηθεί, τονίζοντας πως η Σταυρούλα επιδιώκει να κοιμάται δίπλα στον Βασάλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This