ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΠοδοσφαιρική τραγωδία στο Σαλβαδόρ με 9, τουλάχιστον, νεκρούς

Ποδοσφαιρική τραγωδία στο Σαλβαδόρ με 9, τουλάχιστον, νεκρούς

Στο αίμα βάφτηκε  ποδοσφαιρικός αγώνας για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος στο γήπεδο Κουσκατλάν με αντιπάλους την Αλιάνζα και τη CD ΦΑΣ

Σύμφωνα με ανάρτηση της αστυνομίας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης «υπάρχουν εννέα νεκροί και πολλοί τραυματίες, δύο από τους οποίους είναι σοβαρά».

Δημοσιογραφικές πηγές ανεβάζουν τους νεκρούς σε, τουλάχιστον, δώδεκα.

Όλα ξεκίνησαν όταν οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας επεχείρησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Μια γυναίκα, υπάλληλος του γηπέδου, έκλεισε τη σιδερένια πόρτα, ο κόσμος που ήταν απ’ έξω την έριξε με αποτέλεσμα να υπάρξει συνωστισμός, πανικός και πολλά άτομα να ποδοπατηθούν!

Ο αγώνας διακόπηκε για να απομακρυνθούν οι  θεατές, αλλά ήταν πλέον αργά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο υπουργός Εσωτερικών Χουάν Κάρλος Μπιντεγκαΐν δήλωσε πως ομάδες της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται επιτόπου για να προσφέρουν βοήθεια. Εκατοντάδες αστυνομικοί και στρατιωτικοί έχουν επίσης σταλεί στο γήπεδο.

Δείτε τα πρώτα βίντεο

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης