Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Κερδίζει τη μάχη ο 8χρονος – Θα γίνει προσπάθεια αποσωλήνωσης

Παραμένει στη ΜΕΘ

Must Read

Χαρμόσυνα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον 8χρονο που είδε τον πατέρα του να σκοτώνει τη μητέρα του και στη συνέχεια, να βάζει τέλος στη ζωή του. Το παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειο νοσοκομείου, ωστόσο οι γιατροί φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις.

Μετά από ένα δύσκολο χειρουργείο το μικρό παιδί φαίνεται πως αναρρώνει, ενώ οι γιατροί αναμένεται σήμερα να κάνουν μία προσπάθεια για την αποσωλήνωσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη ο μικρός έχει βγει από την καταστολήΤο αγοράκι που είχε πάρει αγκαλιά τη μητέρα του την στιγμή της άγριας δολοφονίας της, χτυπήθηκε από τα σκάγια της καραμπίνας σε διάφορα σημεία του σώματος. Υπεβλήθη ήδη σε ένα δύσκολο χειρουργείο, όμως έχει ακόμη πολλά προβλήματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν οι γιατροί οι οποίοι ανέφεραν πως έχει δεχθεί πάρα πολλά σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός του, όπως στα ιγμόρεια, κοντά στο οπτικό νεύρο και την κοιλιακή χώρα.

Ωστόσο, το πιο δύσκολο κομμάτι όμως θα είναι η ψυχολογική κατάσταση του παιδιού όταν οι γιατροί το βγάλουν από την καταστολή, καθώς ήταν μάρτυρας των όσων συνέβησαν στο σπίτι του όταν ο πατέρας του με κυνηγετική καραμπίνα πυροβόλησε την μητέρα του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του. Ειδική ομάδα παιδοψυχολόγων έχει συσταθεί και όταν ξεκινήσει η αποσωλήνωση θα βρεθούν στο πλευρό του 8χρονου.

 

Ειδική ομάδα ψυχολόγων είναι έτοιμη να βοηθήσει του παιδί, καθώς το ίδιο περιφερόταν για ώρες στο σπίτι δίπλα στους γονείς του που κείτονταν νεκροί επί ώρες προτού φτάσει η γιαγιά του. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο 36χρονος πυροβόλησε 4 φορές με την καραμπίνα τη σύζυγό του, η οποία έφερε τραύματα στην πλάτη, στο πρόσωπο, στον τράχηλο, στον ώμο και στη δεξιά μασχάλη. Σύμφωνα πάντα με τα ευρήματα, η γυναίκα προσπάθησε να αμυνθεί βάζοντας τα χέρια στο πρόσωπό της ωστόσο ο σύζυγός της την κυνήγησε μέχρι το παιδικό δωμάτιο, όπου την πυροβόλησε ξανά, και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του 8χρονου. 

 




Διαβάστε ακόμα: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This