«Μού έφαγε το παιδί μου ο αλήτης» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 39χρονης που δολοφονήθηκε από τον 36χρονο σύζυγό της στη Χαλκιδική

«Δεν με άκουγε, αυτό ήταν το λάθος. Γιατί ερχόταν κάθε λίγο και λιγάκι "μπαμπά θα φύγω"...», λέει απαρηγόρητος

Must Read

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στη Στρατονίκη Χαλκιδικής από το στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 22/5, όταν ένας 36χρονος δολοφόνησε τη σύζυγό του και κατόπιν αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι τους, μπροστά, μάλιστα, στα μάτια του 8χρονου γιου τους.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της αδικοχαμένης 39χρονης γυναίκας, μητέρας δύο παιδιών, ο οποίος ξεσπά, ψελλίζοντας «μου έφαγε το παιδί μου ο αλήτης». «Δεν με άκουγε, αυτό ήταν το λάθος. Γιατί ερχόταν κάθε λίγο και λιγάκι “μπαμπά θα φύγω”. Ήταν φιλότιμη και την κατάφερνε και τη γύριζε πίσω», αναφέρει χαρακτηριστικά ο χαροκαμένος 70χρονος, μιλώντας στην εκπομπή «Tlive».

Μιλώντας για τις πρώτες στιγμές μετά την τραγωδία, ο ίδιος σημειώνει: «Οι δικοί τους άνθρωποι τούς έπαιρναν τηλέφωνο, αλλά δεν απαντούσε κανείς. Ανησύχησαν και πήγαν στο σπίτι. Όταν άνοιξε ο κλειδαράς, μπήκαν στο σπίτι ο πατέρας του (του 36χρονου), ο γιος μου και η γυναίκα μου. Τότε ο συμπέθερος φώναξε “αχ, κακό έγινε…”».

Αναφερόμενος, κατόπιν, στα εγγόνια του, το 12χρονο κορίτσι και το 8χρονο αγόρι, το οποίο και τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του φονικού, ανέφερε: «Θα φανώ βράχος και δεν θα τους λείψει τίποτα. Αυτό το παιδάκι πώς θα το σώσουμε; Θα ξυπνάει και θα φωνάζει τη μαμά του». Ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του και στη συνέχεια να πέφτει νεκρός και εκείνος από το ίδιο του το χέρι, παραμένει στη ΜΕΘ του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον Δ/ντή Παιδοχειρουργικής Κλινικής, Γιώργο Τσικόπουλο, το παιδί που υπεβλήθη ήδη σε ένα δύσκολο χειρουργείο, για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά τραύματα που έφερε, αν και είναι εκτός κινδύνου, θα παραμείνει διασωληνωμένο στην εντατική, καθώς έχει πολλά προβλήματα, τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν οι γιατροί. «Έχει δεχθεί πάρα πολλά σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός του, όπως στα ιγμόρεια, κοντά στο οπτικό νεύρο και την κοιλιακή χώρα και πρέπει να ακολουθήσουν και άλλες επεμβάσεις, ενώ στη συνέχεια θα γίνει και προσπάθεια αποκατάστασης του ωλένιου νεύρου», δήλωσε σχετικά.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This