Έγκλημα στην Χαλκιδική: Παραμένει διασωληνωμένος ο 8χρονος – Η κατάσταση της υγείας του

Το παιδί έχει ακόμα πολλά προβλήματα

Must Read

Σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας του 8χρονου από την Στρατονίκη Χαλκδικής ο οποίος τα ξημερώματα της Δευτέρας είδε τον πατέρα του να πυροβολεί και να σκοτώνει την μητέρα του και μετά να αυτοκτονεί.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Παιδοχειρουργικής Κλινικής, Γιώργος Τσικόπουλος το παιδί παραμένει διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Αρχικά υποβλήθηκε σε ένα δύσκολο χειρουργείο για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά τραύματα που έφερε.

Η ζωή του δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο αλλά πρέπει να παραμείνει διασωληνωμένο καθώς έχει πολλά προβλήματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν οι γιατροί.

Συγκεκριμένα, έχει δεχθεί πάρα πολλά σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός του, όπως στα ιγμόρεια, κοντά στο οπτικό νεύρο και την κοιλιακή χώρα και πρέπει να ακολουθήσουν και άλλες επεμβάσεις, ενώ στην συνέχεια θα γίνει και προσπάθεια αποκατάστασης του ωλένιου νεύρου, όπως είπε ο κ. Τσικόπουλος.

Την ίδια στιγμή το παιδί παρακολουθείται από ψυχολόγους ώστε να μπορέσει να επεξεργαστεί την φρίκη που βίωσε.

Όπως έγινε γνωστό, ο 8χρονος έμεινε μόνος του για πέντε ώρες μετά την διπλή τραγωδία και περπατούσε μέσα στους χώρους του σπιτιού έχοντας πατήσει προηγουμένως αίματα. Η γιαγιά του έφτασε μετά από πέντε ώρες και ανακάλυψε τις σορούς της κόρης της και του γαμπρού της.

Επίσης, αποκαλύφθηκε πως το 39χρονο θύμα έτρεχε πανικόβλητο να ξεφύγει και ο 36χρονος σύζυγός της την κυνηγούσε για να της δώσει την χαριστική βολή. Η άτυχη γυναίκα είχε εκφράσει την πρόθεση να χωρίσει γιατί με τον άντρα της καυγάδιζαν συνέχεια και φαίνεται πως εκείνος δεν συμφωνούσε με την απόφασή της γι’αυτό την σκότωσε.

Δείτε το ρεπορτάζ:






Δείτε επίσης:

Χαλκιδική: Μαρτυρικός θάνατος για την 39χρονη – Την κυνηγούσε ο 36χρονος για να της δώσει τη χαριστική βολή!

Έγκλημα στην Χαλκιδική: Το παιδί μετά τη δολοφονία της μητέρας του περπατούσε πέντε ώρες μέσα στα αίματα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This