Έγκλημα στην Χαλκιδική: Το παιδί μετά τη δολοφονία της μητέρας του περπατούσε πέντε ώρες μέσα στα αίματα

Το 8χρονο αγοράκι υποβλήθηκε σε χειρουργείο και τώρα νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Ιπποκράτειου, σε σταθερή κατάσταση

Must Read

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, νοσηλεύεται ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί και ο ίδιος, στην Στρατονίκη Χαλκιδικής.

Το μικρό αγοράκι υποβλήθηκε σε ένα δύσκολο χειρουργείο, καθώς φέρει σοβαρά τραύματα. Όπως εξήγησε, ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου, Γεώργιος Τσικόπουλος, το αγοράκι βρέθηκε στην αγκαλιά της μητέρας του και φέρει τραύματα στο χέρι και συγκεκριμένα στο δεξιό αντιβράχιο, όπου λείπει δέρμα και μυς, ενώ παρουσιάζει και διατομή του ωλένιου νεύρου. Ακόμη φέρει σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός του, όπως στα ιγμόρεια και την κοιλιακή χώρα.

Ο κ. Τσικόπουλος τόνισε πως επιστρατεύτηκαν γιατροί και από άλλα νοσοκομεία, όπως πλαστική χειρουργός από το Παπανικολάου και ψυχολόγοι για να βοηθήσουν τον 8χρονο να διαχειριστεί την τραγωδία που του άλλαξε την ζωή μέσα σε λίγα λεπτά. Το παιδί βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς και δεν κινδυνεύει η υγεία του.




Την ίδια ώρα, αναμένεται να ολοκληρωθεί η νεκροτομή της 39χρονης, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης. Από τα στοιχεία της μακροσκοπικης εξέτασης που έγινε στη σορό της ατυχής γυναίκας, προέκυψε ότι ο 36χρονος δεν σταμάτησε να την πυροβολεί με την καραμπίνα μέχρι τη στιγμή που βεβαιώθηκε ότι έχασε τη ζωή της.

Το χρονικό της φρίκης

Το στυγερό έγκλημα εκτυλίχθηκε περίπου στις 6 το πρωί, μέσα στο παιδικό δωμάτιο και μπροστά στο ανήλικο παιδί, που είδε την μητέρα του να δέχεται συνολικά τέσσερις πυροβολισμούς. Πρώτα στην πλάτη και στη συνέχεια στον τράχηλο, στον ώμο και την δεξιά μασχάλη. Ο δράστης, μετά τη δολοφονία της συζύγου του, έβαλε τέλος στη ζωή του στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού.

Από τα σκάγια του κυνεγητικου όπλου, τραυματίστηκε και ο 8χρονος που είδε την μητέρα του να πέφτει νεκρή στο παιδικό του κρεβάτι. Ωστόσο, το πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι όπως προέκυψε από τη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., περπάτησε σε όλους τους χώρους του σπιτιού αφήνοντας πατημασιές με αίματα, μέχρι η γιαγιά του να φτάσει στην μονοκατοικία σχεδόν πέντε ώρες αργότερα και να ειδοποιήσει την Αστυνομία και το ασθενοφόρο που τον παρέλαβε.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνώριζαν την οικογένεια, η άτυχη γυναίκα είχε εκφράσει την πρόθεση να χωρίσει με τον σύζυγό της αφού είχαν χρόνιους καυγάδες. Αυτός φέρεται να είναι και ο λόγος που ο δράστης τη σκότωσε το πρωί της Δευτέρας, μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους. Μάλιστα, το θύμα φέρεται πως σε έναν πρόσφατο τσακωμό, προειδοποίησε τον 36χρονο ότι θα ζητούσε διαζύγιο και ότι θα έφευγε με τα δύο ανήλικα παιδιά τους.




Αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια έχει ένα ακόμα παιδί, ένα 12χρονο κορίτσι, το οποίο την ώρα του φονικού δεν βρισκόταν στο σπίτι. Είχε πάει να μείνει στο σπίτι της γιαγιάς του και πληροφορήθηκε εκ των υστέρων για την τραγωδία που «χτύπησε» την οικογένειά της.

Το περιβάλλον της οικογένειας βρίσκεται σε σοκ, ωστόσο αυτήν την στιγμή οι σκέψεις όλων είναι με τα μικρά παιδιά που από την μία στιγμή στην άλλη έχασαν με τον τρόπο αυτό και τους δυο τους γονείς. Η άτυχη 39χρονη καταγόταν από την Ιερισσό, ενώ ο δράστης από την περιοχή της Στρατονίκης, όπου και έμεναν.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This