Σπίτι του ο Μητσοτάκης – Ο… τετράποδος οπαδός – Μαρέβα: «Τόση δουλειά έχει κάνει, του άξιζε»

Οι σέλφι, τα μπαλκόνια και η φωτογραφία του Μητσοτάκη με τους σωματοφύλακές του

Εν μέσω αποθέωσης από κόσμο που είχε συγκεντρωθεί, έφτασε στο σπίτι του ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την εκλογική του νίκη και την παρουσία του στα γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς με ομιλία και δηλώσεις.

Τον επανεκλεγέντα Πρωθυπουργό υποδέχθηκαν αρκετοί γείτονές του, ενώ δεν έλειψε από τα πανηγύρια και ένα χαριτωμένο σκυλάκι (όχι δεν ήταν ο Πίνατ), το οποίο ήταν το πρώτο… ον που τον υποδέχθηκε και «κέρδισε» ένα χάδι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στάθηκε μαζί με τον κόσμο που ήταν εκεί, έβγαλε σέλφι και μίλησε ακόμα και με όσους είχαν βγει στα μπαλκόνια τους. Έβγαλε και ομαδική φωτογραφία με τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας.

Παρούσα και η σύζυγος του κ.Μητσοτάκη, Μαρέβα, η οποία είπε στους δημοσιογράφους ότι είναι πολύ χαρούμενη και πρόσθεσε: «Τόση δουλειά έχει κάνει, του άξιζε».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης