ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLE«Πάλι κομμάτια» ο Λευτέρης Πανταζής

«Πάλι κομμάτια» ο Λευτέρης Πανταζής

Ο τραγουδιστής ενώνει τις δυνάμεις του με τον επί χρόνια συνεργάτη του Στέλιο Χρόνη για χάρη της Evgenia

Ενα τραγούδι με την υπογραφή-εγγύηση των Λευτέρη Πανταζή και Στέλιου Χρόνη ηχογράφησε η Evgenia. Λίγο καιρό μετά το τέλος του επιτυχημένου North America Tour που έκανε μαζί με τον Πάνο Καλίδη και τον Βασίλη Δήμα, η εκρηκτική ερμηνεύτρια, η οποία μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ, βρίσκεται αυτή την περίοδο στη χώρα μας, συνεχίζοντας με κέφι και μεράκι τα επιτυχημένα βήματά της στη μουσική.

Ενα από αυτά είναι και το τραγούδι που της έδωσε με χαρά ο Λευτέρης Πανταζής, σε συνεργασία με τον επί χρόνια φίλο και συνεργάτη του Στέλιο Χρόνη. Και οι δύο πίστεψαν από την πρώτη στιγμή στο μουσικό ταλέντο της Evgenia και εντυπωσιάστηκαν από την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της. Ας μην ξεχνάμε ότι πέρα από ερμηνεύτρια, είναι και δασκάλα φωνητικής, με σημαντικές σπουδές στο κλασικό τραγούδι και στην όπερα.

Ο Λευτέρης Πανταζής μπήκε μαζί με την Evgenia στο στούντιο ηχογράφησης του Τάκη Αργυρίου, με τους δυο τους να «αποθεώνουν» το τραγούδι «Πάλι κομμάτια», σε μουσική και στίχους Λευτέρη Πανταζή και Στέλιου Χρόνη! Πρόκειται για ένα κομμάτι δυναμικό και ρυθμικό, το οποίο φέρει και την πινελιά του Βασίλη Δήμα στην ενορχήστρωση. Οσο για την Evgenia, ξεδίπλωσε όλο το ερμηνευτικό ταμπεραμέντο της στην ηχογράφηση, κερδίζοντας τα εύσημα του Λε-Πα.

Το εν λόγω κομμάτι, όπως και άλλα τραγούδια-έκπληξη που ετοιμάζει η Evgenia με τον παραγωγό της Γιάννη Ιερεμία, υπό την πλήρη καθοδήγηση του μάνατζέρ της Μάριου Πάππας, θα συμπεριληφθούν σε έναν συλλεκτικό δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει την περίοδο των Χριστουγέννων από τη Spicy!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης