ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΠαραλίγο να πεθάνει 6χρονο σε παραλία - Το ασθενοφόρο άργησε μία ώρα!

Παραλίγο να πεθάνει 6χρονο σε παραλία – Το ασθενοφόρο άργησε μία ώρα!

Μια νέα τραγωδία παραλίγο να συμβεί στην Εύβοια εν μέσω καλοκαιριού πάλι γιατί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άργησε αδικαιολόγητα να πάει σε περιστατικό με ένα παιδάκι μόλις 6 ετών!

Ήταν χθες το πρωί στην παραλία της Αγίας Άννας στη Εύβοια, όταν λουόμενοι είδαν έντρομοι το παιδί να πνίγεται στην θάλασσα.

Άμεσα έσπευσαν να το βγάλουν από το νερό και όταν έγινε αυτό διαπίστωσαν ότι δεν είχε τις αισθήσεις του! Κάλεσαν ασθενοφόρο και ξεκίνησε η προσπάθεια διάσωσης του παιδιού. Οι λουόμενοι που βρίσκονταν στο σημείο ξεκίνησαν να του κάνουν ΚΑΡΠΑ, ώστε να το επαναφέρουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πολίτες πάλευαν μόνοι τους να σώσουν το παιδάκι καθώς, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο evima.gr «το ασθενοφόρο έκανε να φτάσει τουλάχιστον μία ώρα, δεν υπήρχε γιατρός πουθενά. Είμαστε στο έλεος του Θεού ξεχασμένοι από όλους. Δεν υπάρχει γιατρός σε τόσο πολυσύχναστη παραλία, ούτε ναυαγοσώστης».

Τελικά, μετά από αρκετές προσπάθειες, το παιδί επανήλθε και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Αργότερα μεταφέρθηκε στο Παίδων Αγία Σοφία, όπου νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε επίσης:

Χειροπέδες στον πατέρα του 3χρονου που κόντεψε να πνιγεί στην Χαλκιδική

Σοκ – Πνίγηκαν επτά άνθρωποι στην θάλασσα μόνο χθες!

Πνίγηκε λουόμενος στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης