ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΗ Κατερίνα Στικούδη φωτογραφήθηκε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της με όλες τις αποχρώσεις του ροζ

Η Κατερίνα Στικούδη φωτογραφήθηκε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της με όλες τις αποχρώσεις του ροζ

Αυτή η Barbie είναι έγκυος

Η Κατερίνα Στικούδη είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, που είναι και αυτό αγόρι και θα πάρει το όνομα Νικόλαος. Η τραγουδίστρια, έχει ακόμη ένα γιο μαζί με το σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη, που το όνομά του είναι Βύρωνας.

Η Κατερίνα Στικούδη έχει μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και δεν έχει σταματήσει να εργάζεται, ούτε να πραγματοποιεί κοινωνικές εκδηλώσεις.

Μάλιστα, χθες το απόγευμα η Κατερίνα Στικούδη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε με αποκαλυπτικό γούνινο ροζ μπικίνι και εκτεθειμένη τη φουσκωμένη κοιλιά της σε ένα concept το οποίο είναι εμπνευσμένο από τις 50 αποχρώσεις του ροζ. Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό η τραγουδίστρια είναι αφόρητα σέξι και όπως γράφει στη λεζάντα είναι το σκηνικό του νέου της video clip.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης