Η Κατερίνα Στικούδη φωτογραφήθηκε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της με όλες τις αποχρώσεις του ροζ

Αυτή η Barbie είναι έγκυος

Must Read

Η Κατερίνα Στικούδη είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, που είναι και αυτό αγόρι και θα πάρει το όνομα Νικόλαος. Η τραγουδίστρια, έχει ακόμη ένα γιο μαζί με το σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη, που το όνομά του είναι Βύρωνας.

Η Κατερίνα Στικούδη έχει μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και δεν έχει σταματήσει να εργάζεται, ούτε να πραγματοποιεί κοινωνικές εκδηλώσεις.

Μάλιστα, χθες το απόγευμα η Κατερίνα Στικούδη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε με αποκαλυπτικό γούνινο ροζ μπικίνι και εκτεθειμένη τη φουσκωμένη κοιλιά της σε ένα concept το οποίο είναι εμπνευσμένο από τις 50 αποχρώσεις του ροζ. Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό η τραγουδίστρια είναι αφόρητα σέξι και όπως γράφει στη λεζάντα είναι το σκηνικό του νέου της video clip.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This