ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΓ. Λέων για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η Ίριδα θα είναι το “κλειδί” στη δίκη για τα άλλα δύο παιδιά»

Γ. Λέων για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η Ίριδα θα είναι το “κλειδί” στη δίκη για τα άλλα δύο παιδιά»

Μετά από 15 μήνες, δεκάδες μάρτυρες και συνεδριάσεις, η Ρούλα Πισπιρίγκου καταδικάστηκε τελικά με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Όπως επεσήμανε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, στο δικαστήριο κατατέθηκαν επιστημονικές αλήθειες. «Η επιστημονική αλήθεια είναι σημαντικό να μην απειλείται ή να μην κάμπτεται από απειλές και συκοφαντίες», είπε αρχικά, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική και συνέχισε:

«Η κεταμίνη, λέγανε, δεν σκοτώνει. Η κεταμίνη, αν δούμε οποιαδήποτε μελέτη και βιβλιογραφία, προφανώς και σκοτώνει. Άρα είναι βέβαιο ότι οι δικαστές είχαν μπροστά τους αποφάσεις που ήταν κάποιες σταθερές, ήταν σύμφωνες με αυτά που λένε οι μελέτες και κάποιες αιωρούνταν σε κάποια αλήθεια».

Μετά την καταδίκη της 35χρονης για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, ακολουθεί η δίκη για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας. Ο ιατροδικαστής από την πλευρά του, επισημαίνει πως το βρέφος θα είναι το «κλειδί» στη δίκη αυτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης