Ανάκληση επιβατικών αυτοκινήτων Mercedes

Must Read

Πρόγραµµα ανάκλησης επιβατικών Mercedes-Benz C-Class, CLK, E-Class και CLS (ΚΣ 203, 209, 211 και 219) ανακοίνωσε η εταιρία MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕΕ, γενικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των αυτοκινήτων MERCEDES-BENZ στην Ελλάδα.

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ενημερώνει ότι η συγκεκριμένη ανάκληση περιλαμβάνει 10.867 οχήματα, παραγωγής 2000 έως 2010, στα οποία η κατασκευάστρια εταιρία διαπίστωσε ότι ενδέχεται η κολλητή σύνδεση ανάµεσα στο κάλυµµα συρόμενης οροφής και το πλαίσιο της συρόµενης ανυψούµενης οροφής να µην ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές.

Δείτε επίσης: Χωρίς τέλος οι «μάχες της ψαριάς» στο Αιγαίο! Οι Τούρκοι παρενοχλούν συστηματικά τους Έλληνες αλιείς

Σε αυτή την περίπτωση, η δύναµη πρόσφυσης της κολλητής σύνδεσης θα µπορούσε να φθίνει σταδιακά.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο εξουσιοδοτηµένο επισκευαστή Mercedes Benz.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This