ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΕλεύθερη και ωραία πάλι η Μόνικα Μπελούτσι

Ελεύθερη και ωραία πάλι η Μόνικα Μπελούτσι

Το όνειρο των ανδρών –τουλάχιστον του μισού πλανήτη-, η μοιραία Μόνικα Μπελούτσι, είναι και πάλι ελεύθερη! Το επιβεβαίωσε η ίδια στο περιοδικό F, όταν ερωτήθηκε για τη σχέση με τον κατά πολύ νεότερό της, Νικολάς Λεφέμπρ.

Η μελαχρινή καλλονή μίλησε για το χωρισμό της, αλλά και για τον πρώην –πλέον- φίλο της με πολύ ωραίο τρόπο, που δείχνει ότι μόνο πικρία δεν της έχει μείνει από όλο αυτό.

«Με τον Νικόλας τα πήγαμε πάρα πολύ καλά ο ένας με τον άλλον και αυτός ο άντρας μου δίδαξε τόσα πολλά πράγματα», είπε η Μόνικα και συνέχισε προσθέτοντας, «η πτήση μας μαζί συνεχίζει από εδώ και στο εξής σε ένα άλλο επίπεδο, που είναι η παντοτινή φιλία».

Εκείνος και η Ιταλίδα ηθοποιός εθεάθησαν για τελευταία φορά μαζί στις αρχές Ιουνίου, στο gala του Maud Fontenoy Foundation.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης