«Καφέ της Χαράς»: Διακόπτονται τα γυρίσματα – Τι δήλωσε ο Χάρης Ρώμας (video)

Must Read

Κλειστό (μέχρι νεωτέρας) θα παραμείνει και το «Καφέ της Χαράς» με απόφαση του τηλεοπτικού δημάρχου Περίανδρου Πώποτα.

Το ανακοίνωσε ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 Χάρης Ρώμας: «Υπάρχει το θέμα του κορονοϊού που απασχολεί όλο τον πλανήτη και γι’ αυτό τον λόγο αυτό είναι το τελευταίο γύρισμα που κάνουμε για ορισμένες μέρες. Δεν θέλω να περάσει από το μυαλό κανενός από τους συνεργάτες ότι βάζουμε κάτι πάνω από την υγεία τους ή την υγεία των οικογενειών τους. Θα κάνουμε τα επεισόδια, όποτε κι αν είναι, και θα παιχτούν τη φετινή σεζόν, ενώ τα ήδη συμφωνημένα και υπογεγραμμένα για του χρόνου πια» αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής και σεναριογράφος της δημοφιλούς σειράς στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» του Open.

«Πολλοί μπορεί να αναρωτιούνται γιατί η σειρά μπορεί να ξεκινήσει ξανά, λίγο αργότερα τη νέα χρονιά, αλλά αυτό θα γίνει επειδή το “Καφέ” γίνεται σε πολλά χωριά μακριά από την Αθήνα και δεν μπορείς να κάνεις 50 επεισόδια σε μια σεζόν» πρόσθεσε. Ο ίδιος δεν έκρυψε φυσικά την ανησυχία του για την εξάπλωση του φονικού ιού στη χώρα μας και πως αυτό θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τόσο τις τηλεοπτικές παραγωγές όσο και την οικονομία μας γενικότερα.

Δείτε επίσης: Ο κορωνοϊός πέρασε και στην τηλεόραση! Αναστέλλονται Big Brother και οι εκπομπές των Μουτσινά, Λιάγκα και Στεφανίδου

https://www.youtube.com/watch?time_continue=33&v=mWEJ3pRYE48&feature=emb_title

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This