Ακόμη δύο νέοι άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα, αυτή τη φορά στην Εύβοια.
Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (30/3) όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί – ηλικίας περίπου 20 ετών – καρφώθηκε σε δέντρο.
Σύμφωνα με το eviaonline.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί στο 4ο χλμ της Επ. Οδ. Χαλκίδας – Ερέτριας όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες το ΙΧ εξετράπη της πορείας του και έπεσε με σφοδότητα πάνω σε δέντρο. Από τη σφοδρή σύγκρουση το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.
Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική η οποία απεγκλώβισε τους δύο νεαρούς, χωρίς τις αισθήσεις τους. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τους μετέφερε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Χωρίς τις αισθήσεις τους #απεγκλωβίστηκαν 2 άτομα από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, στο 4 χλμ της Επ. Οδ. Χαλκίδας – Ερέτριας. Επιχείρησαν 8 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 30, 2025
Πηγή φωτογραφίας: eviaonline.gr







