ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας την Πέμπτη σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Αντιδρούν στις αξιολογήσεις και τις απειλές

Must Read

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εκπαιδευτικοί της χώρας αντιδρώντας στην αξιολόγηση και τις απειλές του Κυριάκου Μητσοτάκη για απολύσεις. Έπειτα από αίτημα της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ) και της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης – ΟΛΜΕ (ομοσπονδίες – μέλη της), η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ κήρυξε 4ωρη στάση εργασίας.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Κηρύσσει τετράωρη διευκολυντική στάση εργασίας, τις πρώτες ώρες του προγράμματος, για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, την Πέμπτη 22 Μαΐου 2025, ημέρα διεξαγωγής της “ελληνικής” PISA».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This