Συναυλία αλληλεγγύης για την Γάζα στο Σύνταγμα: «Για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε στα μάτια τα παιδιά μας»

Must Read

Συναυλία εκδήλωση αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης, που παλεύει για την επιβίωσή του στην Λωρίδα της Γάζας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Σύνταγμα.

Παρούσα η «Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης» και οι τραγουδιστές: Σαββέρια Μαριόλα, Παντελής Θαλασσινός, ΒΑσίλης Λέκκας, Χρυσιήδα, Άγγελος Θεοδωράκης, και η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου.

«Σκεφτείτε εκείνους που έχουν μόνο τα σύννεφα για να πιουν. Αλλά ακόμα και τα σύννεφα έχουν εξαφανιστεί εξαιτίας των ισραηλινών πολεμικών αεροπλάνων και βομβών… Καθώς επιστρέφετε στο σπίτι σας, στο δικό σας σπίτι -σκεφτείτε τους άλλους- μην ξεχνάτε εκείνους που ζουν σε σκηνές, εκείνους που έχουν εκτοπιστεί βίαια από τα σπίτια τους.

Καθώς κοιμάστε και μετράτε τα αστέρια, σκεφτείτε τους άλλους –υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν πού να κοιμηθούν. Καθώς τα σπίτια τους έχουν βομβαρδιστεί και οι σκηνές τους έχουν καεί» είπε ο πρέσβης της Παλαιστίνης, Γιούσεφ Ντόρχομ, που άνοιξε την εκδήλωση.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This