Στ. Κασσελάκης: Εκλέχθηκε με ποσοστά Στάλιν, στην εποχή της παντοκρατορίας του, πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας»

Το θέμα είναι ότι πόσοι ψήφισαν δεν το πληροφορηθήκαμε ποτέ...

Με σαρωτική πλειοψηφία εκλέχθηκε πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» ο Στέφανος Κασσελάκης. Ειδικότερα, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας τον ανέδειξαν επικεφαλής με 96,84%. Eκλογές για ανάδειξη προέδρου στο κόμμα του κ. Κασσελάκη βρίσκονταν σε εξέλιξη από το απόγευμα της Παρασκευής 23 Μαΐου έως το πρωί του Σαββάτου 24 Μαΐου.

Μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης είχε ως αντίπαλο για την προεδρία του κόμματός του τον Ηλία Μιχαλακόπουλο

Μια νίκη μ’ ένα ποσοστό που δεν τόλμησε να σκεφτεί, πως θα μπορούσε να πάρει, ούτε ο ίδιος ο Στάλιν, στην εποχή της παντοκρατορίας του!
Όχι δεν είχε αντίπαλο ο Στέφανος τα λευκά και τα άκυρα. Αλλά και τον παντελώς άγνωστο Ηλία Μιχαλακόπουλο, με καταγωγή από την Αχαΐα και μάλιστα, όπως γράφει στο βιογραφικό του που κοινοποίησε κατά την κατάθεση της υποψηφιότητας του, από δύο παραδοσιακές οικογένειες Αχαιών, που είχαν συμμετοχή στην Επανάσταση του 1821 και που τα χρόνια της ναζιστικής κατοχής της χώρας, πολέμησαν και αντιστάθηκαν στους Γερμανούς κατακτητές.
Ηλίας Μιχαλακόπουλος, αποχή και λευκά συγκέντρωσαν το ευτελές ποσοστό του 3,16% απέναντι στον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη.

Το θέμα είναι ότι πόσοι ψήφισαν δεν το πληροφορηθήκαμε ποτέ… Όπως και τις διαδικασίες για τις εκλογές στο Συνέδριο και τα όργανα του «Κινήματος Δημοκρατίας».

*Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης