Τα τελευταία 24ώρα ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας και όχι για λόγους που σχετίζονται με την υποκριτική του πορεία. Ο γνωστός ηθοποιός απασχόλησε τα μέσα, μετά το τροχαίο που προκάλεσε τα ξημερώματα του Σαββάτου, κατά την επιστροφή του από ένα κρητικό γλέντι, παρασύροντας τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή της Φιλοθέης.
Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλά στιγμιότυπα από τη μοιραία εκείνη βραδιά. Ένα από τα πιο συζητημένα είναι ο ξέφρενος χορός του ηθοποιού με την συνάδελφό του Δανάη Παππά, κατά τη διάρκεια του γλεντιού.
Γιατί «στράβωσε» η Ανθή Βούλγαρη
Το συγκεκριμένο βίντεο σχολίασε η Ανθή Βούλγαρη μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», δηλώνοντας πως αν ήταν στη θέση της Δέσποινας Βανδή δεν θα του του συγχωρούσε εύκολα τη συμπεριφορά αυτή.
«Συγγνώμη, το πλάνο με τη Δανάη Παππά το είδαμε; Τον χορό; Εγώ αν συνέβαινε σε εμένα αυτό, δε ξέρω τι θα έκανα. Θα έλεγα, “κύριε δικαστά, χώστε τον μέσα”. Τι χορός είναι ρε συ Ιορδάνη τόσο κοντά; Και το φιλί στο τέλος; Δε ξέρω παιδιά. Εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση. Μπορεί να είναι φίλοι οι άνθρωποι, αλλά μου έκανε εντύπωση… Εγώ το είπα και το αφήνω στο τραπέζι», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.