Σε μια ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία προχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία εκπροσωπεί την οικογένεια του Πάνου Ρούτσι. Κατά τη συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις γύρω από το αίτημα εκταφής και τοξικολογικών εξετάσεων, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατήγγειλε ότι έχει γίνει παραβίαση του σπιτιού του πατέρα, ενώ παράλληλα παρακολουθούν τον γιο του.
Απόπειρα παραβίασης του σπιτιού και παρακολούθηση
Συγκεκριμένα, η Ζ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι υπήρξε παραβίαση και απόπειρα παραβίασης του σπιτιού της οικογένειας στη Θεσσαλονίκη, ενώ ένα συγκεκριμένα όχημα τους παρακολουθεί.
«Αυτή η οικογένεια δοκιμάζεται πολλαπλά»
Όπως τόνισε η δικηγόρος και πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας «δεν είναι δυνατόν σε μία τέτοια συνθήκη, με τέτοια δοκιμασία να δοκιμάζεται πολλαπλά αυτή η οικογένεια και αυτή η μάνα να έχει το δίλημμα να μείνει με τον σύζυγο και πατέρα του παιδιού τους, ή να συνδράμει το παιδί της. Θέλω να το καταγγείλω με όλη τη δύναμη της φωνής μου, δεν είμαστε χθεσινοί, ξέρουμε πως λειτουργούν τέτοιοι μηχανισμοί».
Δείτε επίσης:
- Οικογένεια Ρούτσι: «Δεν ξέρουμε αν δόθηκε άδεια ή είναι επικοινωνιακό παιχνίδι»
- Διαψεύδει η Κωνσταντοπούλου: «Δεν είναι ενήμερη η Εισαγγελέας – Κάποιοι παίζουν με τη ζωή του Ρούτσι»
Κλασική συμπεριφορά εκβιαστών οι άγνωστοι εισβολείς, εφόσον βρούν κάτι επιβαρυντικό για να τον έχουν του χεριού τους. Σου λέει:” Εμείς κάνουμε του κόσμου τις κομπίνες. Δεν μπορεί. Θα έχει κάνει και αυτός καμιά δεκαριά”.