Πόπη Μαλλιωτάκη: Η Nοσηλευτική, οι δύο γάμοι και η παρενόχληση από παρουσιαστή μπροστά στη σύζυγό του

Must Read

Η Πόπη Μαλλιωτάκη είναι μια γυναίκα που απασχόλησε και απασχολεί τη δημοσιότητα, δίχως πάντα να το επιδιώκει. Έχοντας γνώση των δυνατοτήτων της, φωνητικών και όχι μόνο, δεν παρασύρθηκε από τις «σειρήνες» της ματαιοδοξίας και της δόξας με κάθε αντάλλαγμα. Επέλεξε τον δύσκολο δρόμο της αξιοπρέπειας και στέκεται στον χώρο του τραγουδιού επί δεκαετίες, φροντίζοντας παράλληλα τη βασική της προτεραιότητα, τα παιδιά της. Η ίδια μιλά στην εφημερίδα «Espresso»:

Πού γεννηθήκατε;

Στην Ιεράπετρα Κρήτης.

Πώς ήταν τα παιδικά σας χρόνια;

Ήταν ανέμελα, έζησα και μεγάλωσα πιο πολύ με τη γιαγιά μου, καθώς οι γονείς μου δούλευαν στη Γερμανία. Προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια, έχω μία αδερφή και τρεις αδερφούς.

Τι έχετε σπουδάσει;

Όταν τελείωσα το λύκειο, σπούδασα Νοσηλευτική στο Ηράκλειο της Κρήτης. Δεν είχα ως στόχο να γίνω νοσηλεύτρια, αλλά πέρασα εκεί και οι γονείς μου επέμεναν να πάω να πάρω το πτυχίο.

Στα πρώτα της βήματα

Σε τι ηλικία αποφασίσατε να ασχοληθείτε με το τραγούδι και πώς έγινε;

Το τραγούδι το είχα πάντα μέσα μου. Ηταν αυτό που με έκανε να αισθάνομαι καλά. Οταν πήρα το πτυχίο μου, ήρθα στην Αθήνα και άρχισα να ψάχνω για δουλειά. Μία φίλη μου που ζούσε στην Αθήνα δούλευε σ’ ένα νυχτερινό κέντρο στη Γλυφάδα ως τραγουδίστρια και με κάλεσε να πάω να τη δω. Πράγματι, πήγα και επειδή ήξερε πως αγαπούσα να τραγουδώ, μου έδωσε το μικρόφωνο να πω κι εγώ ένα τραγούδι. Αφού το είπα, ο κόσμος νόμισε πως είμαι επαγγελματίας τραγουδίστρια, το ίδιο και ο επιχειρηματίας που με κάλεσε στο γραφείο του και μου ζήτησε να αρχίσω να εργάζομαι εκεί ως τραγουδίστρια. Εγώ βέβαια ξαφνιάστηκα. Δεν περίμενα να μου γίνει ποτέ τέτοια πρόταση. Είπα λοιπόν στον επιχειρηματία ότι δεν είμαι επαγγελματίας και δεν έχω ούτε μικρόφωνο, αλλά ούτε και ρούχα. Μου είπε να μη με απασχολούν αυτά και θα τα κανονίσει όλα εκείνος. Δέχτηκα και κάπως έτσι άρχισα.

Τη νοσηλευτική δεν την ασκήσατε ποτέ;

Την άσκησα. Στην Αθήνα είχα πάει για να βρω δουλειά ως νοσηλεύτρια. Φαίνεται πως εκείνο το βράδυ ήταν το τυχερό μου, αφού στο μαγαζί όπου δούλευε η φίλη μου ήταν ένας γνωστός της, ο οποίος ήξερε ότι ζητούσαν νοσηλεύτριες στο Τρίτο Θεραπευτήριο του ΙΚΑ στην Αθήνα. Ετσι μου σύστησε τον διευθυντή, ο οποίος με προσέλαβε αμέσως. Κι έτσι ξεκίνησα να δουλεύω το πρωί ως νοσηλεύτρια και το βράδυ ως τραγουδίστρια. Δεν άντεξα όμως για πολύ με τα ωράρια, την κούραση, την πίεση και τον κίνδυνο που έχει το να κάνεις δύο απαιτητικές δουλειές, κι έτσι ύστερα από οκτώ μήνες παράτησα τη νοσηλευτική και ασχολήθηκα αποκλειστικά με το τραγούδι.

Στο ένα χέρι το μικρόφωνο και στ’ άλλο τα λουλούδια

Πότε κάνατε την πρώτη σας δισκογραφική δουλειά και ποιος ήταν ο τίτλος της;

Παρότι εργαζόμουν αρκετά χρόνια ως τραγουδίστρια, άργησα λίγο να μπω στη δισκογραφία. Η πρώτη μου δισκογραφική δουλειά ήταν το 2005, όταν κυκλοφόρησα το πρώτο μου ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο «Απαραίτητη αγάπη μου» από την Alpha Records, το οποίο πήγε πολύ καλά και με έφερε στη 13η θέση στις πωλήσεις στον επίσημο μουσικό κατάλογο της ΑΕΠΙ.

Εχετε κάνει δύο γάμους. Πώς και πού γνωρίσατε τον πρώτο σας σύζυγο και πόσο κράτησε ο πρώτος σας γάμος;

Ο πρώτος μου γάμος δεν κράτησε πολύ και τον έκανα σε πολύ μικρή ηλικία, αλλά μου άφησε την κόρη μου, τη Ράνια. Με τον πρώτο μου σύζυγο είχα γνωριστεί στη Γερμανία.

Στιγμιότυπο από τον γάμο της με τον Μπάμπη Λαζαρίδη

Και τον δεύτερο σύζυγό σας, τον αείμνηστο Μπάμπη Λαζαρίδη;

Γνωριστήκαμε στη Γερμανία, όταν τραγουδούσα μία περίοδο σ’ ένα νυχτερινό κέντρο εκεί κι εκείνος είχε έρθει στο μαγαζί όπου εργαζόμουν.

Έχετε δύο παιδιά. Μία κόρη από τον πρώτο σας γάμο και έναν γιο από τον δεύτερο. Πείτε μου λίγα λόγια για τα αγγελούδια σας…

Είμαι πολύ περήφανη και χαρούμενη για τα παιδιά μου. Είναι δύο αξιόλογα παιδιά, που έχουν αρχές, ήθος και καλοσύνη μέσα τους. Η Ράνια ζει πλέον μόνιμα στην Αμερική από πέρσι που τελείωσε τις σπουδές της, όπου και εργάζεται, ενώ ο Βασίλης σπουδάζει δημοσιογραφία στη σχολή του ΑΝΤ1.

Δίπλα στον Ζαφείρη Μελά

Πόσες φορές έχετε ερωτευτεί δυνατά στη ζωή σας;

Φτάνοντας στο σήμερα, θα πω μία. Θεωρώ πως ο έρωτας διαρκεί λίγο, αυτό που μένει στις σχέσεις είναι η αγάπη, όσο κλισέ και αν ακούγεται. Το να μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη, κατανόηση, υπομονή και να βασίζεσαι στον άνθρωπό σου είναι για μένα πολύ σημαντικό.

Αν σας ρωτούσα για την τελευταία σύντροφο του άντρα σας, την Αγγελική Ηλιάδη, τι θα μου λέγατε;

Δεν έχω να πω κάτι. Οι άνθρωποι κάνουν τις επιλογές τους και η ζωή προχωράει. Δεν θέλω να συζητάω θέματα που ανήκουν στο παρελθόν.

Με τη Μαργαρίτα Παπανδρέου

Είστε μία γοητευτική γυναίκα και στον χώρο σας, του τραγουδιού, το φαινόμενο των ανήθικων προτάσεων και της σεξουαλικής παρενόχλησης είναι δυστυχώς συχνό. Σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο;

Θεωρώ πως αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε επάγγελμα κάνει κάποιος. Απλώς στον χώρο του θεάματος παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις λόγω της δημοσιότητας. Κατά καιρούς μου έχει συμβεί να μου κάνουν ανήθικες προτάσεις, αλλά δεν αφήνω πολλά περιθώρια και σαν χαρακτήρας σε κάποιον να επεκταθεί και να γίνει χυδαίος. Ωστόσο, έχει τύχει να έρθω σε πολύ δύσκολη θέση μία φορά, όταν ήμουν καλεσμένη σε εκπομπή μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού και ο παρουσιαστής άρχισε να γίνεται… ιδιαίτερα διαχυτικός μαζί μου στον καναπέ που καθόμουν δίπλα του, μπροστά στη σύζυγό του. Αισθάνθηκα αμήχανα και τον απέφυγα με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο. Οταν τελείωσε η εκπομπή, ο ίδιος το συνέχισε λέγοντας πως θα μπορούσε να με βοηθήσει και στη δουλειά μου. Ηταν η μοναδική φορά που ήρθα αντιμέτωπη με κάτι που δεν περίμενα και δεν ήξερα πώς να χειριστώ. Παρ’ όλα αυτά, το χειρίστηκα και δεν υπήρξε συνέχεια.

Χρωστάτε σε κάποιον ευχαριστώ ή συγγνώμη;

Δεν νομίζω. Πάντα λέω «ευχαριστώ» εκεί που χρειάζεται και δεν αδικώ τους ανθρώπους ώστε να χρειαστεί μετά να τους ζητήσω συγγνώμη.

Έχετε μετανιώσει για πράγματα στη ζωή σας;

Σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσα να έχω χειριστεί τις καταστάσεις λίγο καλύτερα και να επικεντρωθώ στη δουλειά μου. Δεν ευθύνεται ο χώρος, είναι θέμα εμπειρίας. Ομως, δεν μετανιώνω για τίποτα. Ολα αυτά που έχω ζήσει με έχουν κάνει τον άνθρωπο που είμαι σήμερα.

Με τον Λάκη Λαζόπουλο

Φτάνοντας στο τώρα που βρισκόμαστε σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού, εσείς πώς βιώνετε όλη αυτή την κατάσταση; Φοβάστε; Σας ήταν εύκολος ο εγκλεισμός;

Το βιώνω όπως όλος ο κόσμος. Μένω σπίτι και προσπαθώ να περνάω δημιουργικά τον χρόνο μου. Κάνω αρκετές δουλειές του σπιτιού, γυμνάζομαι, μαγειρεύω αρκετά και ξεσκαρτάρω τα πράγματα που δεν χρειάζομαι. Κάποιες μέρες πάω για περπάτημα σε ανοιχτούς χώρους και βλέπω και αρκετές ταινίες και σειρές. Δεν φοβάμαι, καθώς σκέφτομαι ότι άλλοι άνθρωποι είναι σε πολύ πιο δύσκολη θέση απ’ ό,τι εγώ.  Η υγεία μας είναι πολύτιμη και δεν πρέπει να παίζουμε με αυτή. Δεν μου είναι δύσκολο να κάτσω στο σπίτι, διότι είμαι άνθρωπος του σπιτιού. Προσπαθώ να καταπιάνομαι με δουλειές και έτσι δεν μένει πολύς χρόνος για να σκεφτώ ότι είμαστε σε καραντίνα. Ελπίζω να τελειώσει σύντομα όλο αυτό και να επιστρέψουμε όλοι στην καθημερινότητα μας, μέχρι να γίνει όμως αυτό… μένουμε σπίτι!

Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδιά σας; Τι θα κάνετε όταν με το καλό τελειώσει αυτή η δύσκολη περίοδος; Έχετε κανονίσει κάποιες εμφανίσεις;

Οταν με το καλό τελειώσει όλο αυτό, ετοιμάζω να κυκλοφορήσω το νέο μου τραγούδι, ενώ προγραμματίζω αυτό το διάστημα και τις εμφανίσεις μου, εφόσον όλα πάνε καλά και επιστρέψουμε στην κανονικότητα, σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This