Εκείνο που δε λέει κανείς αυτές τις ώρες είναι ότι οι εμπλεκόμενοι Νατοϊκοί στρατιωτικοί σε υποθέσεις κατασκοπείας, μεταξύ αυτών και ο προφυλακισμένος διοικητής της μονάδας της αεροπορίας στο Καβούρι, χρηματίζονταν από τους Κινέζους.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ισραηλινές υπηρεσίες ενημέρωσαν την Αθήνα ότι ένας εκ των Κινέζων εντολέων του Έλληνα αξιωματικού διαθέτει πρόσβαση σε χάρτες βάσεων της Μεσογείου στις οποίες επιτίθεται το Ιράν.
Προφανώς, εννοεί τις βάσεις στην Κύπρο αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι πρόκειται μόνο για αυτές.
Δείτε επίσης:
- Νέα Αριστερά: Ο πόλεμος στο Ιράν θα επιβαρύνει ξανά τα νοικοκυριά
- Φάμελλος: Ζητά από τον Μητσοτάκη συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για το Ιράν
- Μαρινάκης: Έτοιμοι για επαναπατρισμό Ελλήνων μόλις αρθούν οι περιορισμοί πτήσεων


Δηλαδη για να καταλαβουμε:Χρειαζονται απορρητοι χαρτες για τη Σουδα στη Κρητη ή το Ακρωτηρι και τη Δεκελεια στη Κυπρο?Mιλαμε για βασεις χιλιαδων στρεμματων που ειναι ορατες απο το διαστημα και ξεχωριζουν ακομα και στον πιο απλο δορυφορικο χαρτη.
να είναι ο μόνος;
99% είναι με ‘μέσον’στο δημόσιο.
98% από όλους, είναι διεφθαρμένοι.
1% πάνε με το ‘ρεύμα’ γιατί δεν γίνεται αλλιώς.
….
Οι βουλευτές όλοι είναι προδότες!
……..