ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΔούκας της Σαβοΐας προς Ιρανούς: Αυτές δεν είναι ώρες φόβου, αλλά ώρες ελπίδας

Δούκας της Σαβοΐας προς Ιρανούς: Αυτές δεν είναι ώρες φόβου, αλλά ώρες ελπίδας

Η επιστολή αναδεικνύει την πίστη του στην ικανότητα των Ιρανών να ανακτήσουν το μέλλον τους

Σε μια συγκινητική και αιχμηρή επιστολή προς τον λαό του Ιράν, ο Δούκας της Σαβοΐας, Εμανουέλε Φιλιμπέρτο, καταδίκασε το σημερινό ισλαμικό καθεστώς και εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στους πολίτες που αγωνίζονται για ελευθερία και αξιοπρέπεια.

Η επιστολή, που απευθύνεται επίσης στον διάδοχο του αυτοκρατορικού Κράτους του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί, επισημαίνει ότι το καθεστώς κυβερνά μέσω φόβου και καταστολής, αντί για νομιμότητα και συναίνεση, ενώ ο ιρανικός λαός αξίζει μια κυβέρνηση που να λογοδοτεί σε αυτόν.

Ο Δούκας της Σαβοΐας τονίζει χαρακτηριστικά:

«Γενναίοι λαέ του Ιράν. Αυτές δεν είναι ώρες φόβου. Αυτές είναι ώρες ελπίδας. Η μακρά νύχτα που επιβλήθηκε από ένα εγκληματικό ισλαμικό καθεστώς πλησιάζει στο τέλος της… Το Ιράν θα είναι ελεύθερο.»

Η επιστολή αναδεικνύει την πίστη του στην ικανότητα των Ιρανών να ανακτήσουν το μέλλον τους, παρά την καταπίεση δεκαετιών, και στηρίζει την ενότητα γύρω από τον Πρίγκιπα Ρεζά Παχλαβί, που παραμένει φωνή για ελευθερία και δημοκρατία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αυτό το μήνυμα, ο Δούκας της Σαβοΐας προσφέρει ένα ηχηρό στήριγμα σε όσους ονειρεύονται ένα κυρίαρχο, ελεύθερο και σεβαστό Ιράν, καλώντας τον λαό να διατηρήσει την ελπίδα του ακόμα και σε δύσκολες στιγμές.

*Φωτογραφία X @ordinidinasticicasasavoia

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης