ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΤέρενς Κουίκ: Απόδραση στη Λάρνακα που δεν έγινε – Η πτήση επιστρέφει Αθήνα λόγω ύποπτου αντικειμένου

Τέρενς Κουίκ: Απόδραση στη Λάρνακα που δεν έγινε – Η πτήση επιστρέφει Αθήνα λόγω ύποπτου αντικειμένου

Ο Τέρενς Κουίκ εξηγεί γιατί η πτήση αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αθήνα!

Ο Τέρενς Κουίκ είδε το ταξίδι του προς Λάρνακα να παίρνει απρόβλεπτη τροπή, καθώς ο εναέριος χώρος της Κύπρου έκλεισε προληπτικά λόγω ύποπτου αντικειμένου κοντά στον Λίβανο. Μέσα από το HuffPost.gr μοιράστηκε την εμπειρία του, τονίζοντας πως όλοι οι επιβάτες παρέμειναν ψύχραιμοι και συνεργάσιμοι καθ’ όλη τη διάρκεια.

Όσα αποκάλυψε ο Τέρενς Κουίκ

«Είμαι στη πτήση της Aegean για Λάρνακα. Μόλις μας ενημέρωσε ο κυβερνήτης ότι δεν μπορεί να προσγειωθούμε Λάρνακα λόγω στρατιωτικών δεδομένων. Κάνουμε βόλτες στον αέρα και σε 15 λεπτά θα πάρουμε νέες οδηγίες», αποκάλυψε.

«Μόλις μας ενημέρωσε ο κυβερνήτης ότι πρέπει να επιστρέψουμε Αθήνα. Είμασταν 15 λεπτά πριν την προσγείωση. Πληροφορούμαι ότι όλες οι αεροπορικές εταιρίες που πετούν αυτή την στιγμή για Κύπρο επιστρέφουν πίσω. Κάποιες θα προσγειωθούν σε ελληνικά αεροδρόμια αν έρχονται από μάκρυνες ευρωπαϊκές πόλεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες ταξιδιωτικές οδηγίες στην επόμενη μία ώρα», μετέφερε επίσης ο Τέρενς Κουίκ.

Την είδηση επιβεβαίωσε και η εκπομπή «Πρωινό»:

Δείτε επίσης:
Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης