Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτός είναι ο κυβερνήτης της φρεγάτας «Λήμνος» που προκάλεσε ζημιές στην τουρκική «Kemalreis» (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Η προσπάθεια της τουρκικής φρεγάτας Kemalreis που επιχείρησε να εμβολίσει την ελληνική φρεγάτα «Λήμνος», όχι μόνο απέτυχε, αλλά την έστειλε για επισκευή στο ναύσταθμο Ακσάζ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστίας», η Τουρκία κινδύνεψε με εξευτελισμό στην περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, εξ αιτίας του ατζαμήδικου και πειρατικού τρόπου με τον οποίο ο κυβερνήτης της φρεγάτας «TCG Kemalreis» (που το 2011 είχε φθάσει έξω από το Σούνιο) επεχείρησε να εμβολίσει την φρεγάτα «Λήμνος» περνώντας από μπροστά της.

Ωστόσο, ο έμπειρος κυβερνήτης της φρεγάτας «Λήμνος», Ι. Σαλιάρης όχι μόνο δεν πανικοβλήθηκε, αλλά κράτησε το τιμόνι με στιβαρότητα, και «κόβοντας» το πηδάλιο και προκάλεσε ρήγμα στην πρύμνη του «Kemalreis».

Ο αντιπλοίαρχος Ι. Σαλιάρης σε απόσπασμα της εκπομπής των Ενόπλων Δυνάμεων «Με Αρετή και Τόλμη», δήλωνε τον Ιούνιο ότι η φρεγάτα Λήμνος βρίσκεται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα και είναι έτοιμη να αναλάβει οποιαδήποτε αποστολή:

Δείτε τι είχε δηλώσει μετά το 1.58:

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ