Ο υπουργός με τα χέρια στις τσέπες κάνει ΕΔΕ κατά υπολοχαγού για «σύνθημα κατά της Τουρκίας»!

Να τραγουδούν τα στρουμφάκια στα στρατόπεδα!

Must Read

Η καταγγελία πως  υπολοχαγός σε στρατόπεδο στη Λέσβο ξεκίνησε να φωνάζει συνθήματα ανάμεσα στα οποία ήταν: «Ήταν ένα καράβι, ένα αρματαγωγό, από το Βόλο σάλπαρε να σπείρει πανικό. Πάει παραλία, στην Μικρά Ασία, να σπείρει φλόγες και φωτιά σε όλη την Τουρκία», προκάλεσε ερώτηση βουλευτού του ΚΚΕ! Το αδιανόητο είναι όμως η απάντηση του υπουργού εθνικής άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος παραδέχτηκε πως διεξάγεται έρευνα κατά του συγκεκριμένου αξιωματικού! Δηλαδή, ο υπουργός που σήμερα εμφανίστηκε με τα χέρια στις τσέπες στην παρέλαση, διέταξε ΕΔΕ κατά αξιωματικού επειδή φώναξε σύνθημα κατά της Τουρκίας.

Ας δώσει και μία διαταγή σε όλα τα στρατόπεδα της Ελλάδας να τραγουδούν μόνο τραγούδια από τα στρουμφάκια, ενώ το πρωί να γίνεται έπαρση όχι της σημαίας, αλλά της φωτογραφίας της κυρίας Σακελλαρόπουλου με τον σύντροφό της. Για να ηρεμούν τα πνεύματα.

Αναλυτικά η απίστευτη απάντηση του Υπουργού που σήμερα εμφανίστηκε στην παρέλαση με τα χέρια στις τσέπες:

Η απάντηση του Υπουργού στην ερώτηση της Μαρίας Κομνηνάκα για τα συνθήματα σε στρατόπεδο της Λέσβου:

«Απάντηση ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (υπ. Αριθμ. 4704/02-03-2021) με θέμα: «Απαράδεκτη εκφώνηση εθνικιστικών και ρατσιστικών συνθημάτων σε στρατόπεδα της Λέσβου»

Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσαν οι Βουλευτές της κοινοποίησης με θέμα «Απαράδεκτη εκφώνηση εθνικιστικών και ρατσιστικών συνθημάτων σε στρατόπεδα της Λέσβου», σας γνωρίζω ότι για το εν λόγω συμβάν στο Στρατόπεδο «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΜΑΡΙΝΕΛΛΗ ΙΩΑΝΝΗ», διενεργήθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα.

Επί τη βάσει του πορίσματος της ανωτέρω ΕΔΕ, θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία επιβολής πειθαρχικών κυρώσεων για την απορρέουσα πειθαρχική ευθύνη του στελέχους που εκτελούσε καθήκοντα οργάνου υπηρεσίας στη Μονάδα, όπου εκδηλώθηκε το συμβάν.

Σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω γεγονός αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό και δεν έχει σημειωθεί παρόμοιο συμβάν σε άλλο στρατόπεδο της Λέσβου και εν γένει της επικράτειας.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This