Τουρκικές γραφικότητες: «Ηλίθιος» ο Μητσοτάκης, «Ατλαντίδα» η Κρήτη σε περίπτωση σύγκρουσης (video)

Η τουρκική προπαγάνδα σε άλλα επίπεδα πλέον: Όσο μεγαλώνει η εξαθλίωση εντός Τουρκίας, τόσο μεγαλώνει και η γραφικότητα...

Must Read

Σπάνε τα κοντέρ γελοιότητας οι σύμβουλοι που έχει μαζέψει ο Ταγίπ Ερντογάν γύρω του, στην προσπάθεια της Τουρκίας να επιβάλει την προπαγάνδα της, καταρχήν εντός των συνόρων, όπου ο κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα της εξαθλίωσης με την οικονομική πολιτική του καθεστώτος.

Ο γνωστός για τις γραφικές του εμφανίσεις Χακί Κασίν, επανέρχεται στο προσκήνιο με αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Dwight D. Eisenhower στη Σούδα, χαρακτηρίζοντάς «ηλίθιο» τον Έλληνα Πρωθυπουργό: «Τι κάνει το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Εisenhower στη Σούδα; Πάει ο Μητσοτάκης και φωτογραφίζεται στο αεροπλανοφόρο έτσι. Ο ηλίθιος τύπος στέκεται πίσω από τη μηχανή του αεροσκάφος που θα τον κάψει».

Και συνεχίζει με τα παραμύθια περί ελληνικής εισβολής στην Τουρκία, συμπεριλαμβάνοντας και τις ΗΠΑ: «Επεκτείνουν το λιμάνι στην Αλεξανδρούπολη, ενώ ανοίγονται δρόμοι. Γιατί εργάζονται στους δρόμους; Αμερικάνικο μηχανοκίνητο Σύνταγμα αναπτύσσει εκεί τανκς. Με αυτά θα έρθουν στην Αδριανούπολη. Η Αμερική έστειλε εκεί την αεροπορία της, τα F-15 (σ.σ. μόνο που ήταν από τη Σαουδική Αραβία…) και αεροπλανοφόρο. Δεν μας ενδιαφέρει, ας στείλουν και… F-88».

Για να φτάσει στο κλου, κάνοντας αναφορά στους Έλληνες πιλότους, τη Γαλλία και την… εξαφάνιση της Κρήτης σε περίπτωση σύγκρουσης Ελλάδας-Τουρκίας: «Στο μυαλό τους, οι Έλληνες πιστεύουν πως μπορούν να τρομάξουν τους Τούρκους πιλότους. Όταν οι πιλότοι μας απογειώνονται στο Αιγαίο οι Έλληνες τρέχουν μακριά από τις αερομαχίες. Οι Έλληνες λένε ‘θα σας νικήσουμε. Έχουμε πίσω μας την Αμερική και τη Γαλλία. Μας δίνουν Μιράζ (σ.σ. πιθανόν να ήθελε να πει Rafale…) και το ένα και το άλλο’. Ας τους δώσουν… Μετά, τι θα γίνει; Νομίζετε ότι η Κρήτη θα παραμείνει στο χάρτη; Πώς το λέγανε εκείνο το νησί, μια χώρα που βούλιαξε;».

Η δημοσιογράφος του απάντησε «Ατλαντίδα» και εμείς δεν έχουμε να κάνουμε κάποιο άλλο σχόλιο…

https://youtu.be/NDpHR1Dux48

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This