Απίστευτη τοποθέτηση Στόλτενμπεργκ υπέρ της Τουρκίας!

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ο σκοτεινός ρόλος του…

Must Read

Φαίνεται ότι η Τουρκία έχει έναν ισχυρό σύμμαχο εντός της συμμαχίας. Για την ακρίβεια, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, μόνο ως «γενικός» δεν λειτουργεί. Αντίθετα, θυμίζει «ειδικό γραμματέα» της τουρκικής κυβέρνησης ο οποίος αντί να εκπροσωπεί τα κράτη μέλη, προάγει μεθοδικά τα συμφέροντα της Τουρκίας.

Ενώ λοιπόν τα περισσότερα κράτη θεωρούν το επαπειλούμενο βέτο της Τουρκίας στην ένταξη Φιλανδίας – Σουηδίας στην συμμαχία ως έναν στυγνό εκβιασμό, ο Στόλτενμπεργκ όχι μόνο έχει αντίθετη άποψη, αλλά εκφράζει και την «κατανόηση» του στις τουρκικές θέσεις!

«Η Τουρκία είναι πολύτιμος σύμμαχος και οι όποιες ανησυχίες (της) για την ασφάλεια πρέπει να απαντηθούν. Πρέπει να σταθούμε ενωμένοι αυτή την ιστορική στιγμή», ανέφερε ο κ. Στόλτενμπεργκ μέσω Twitter έπειτα από συνομιλία με τον τούρκο υπουργό Εξωτερικών,  Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Αντί ο γενικός γραμματέας να αποθαρρύνει την Τουρκία από τις εκβιαστικές κινήσεις, προέτρεψε τις υπόλοιπες χώρες να πράξουν ακριβώς το αντίθετο: «Πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη οι επιφυλάξεις της Τουρκίας για την ένταξη Φινλανδίας και Σουηδίας στο ΝΑΤΟ»!

Μιλάμε για μία πρωτοφανή επίδειξη μονομέρειας υπέρ της Τουρκίας από τον άνθρωπο ο οποίος υποτίθεται θα έπρεπε να υπερασπίζεται την διεύρυνση της συμμαχίας.

Έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε εάν επιτέλους η Ελλάδα θα θέσει «θέμα Στόλτενμπεργκ», ειδικά μετά από αυτή την ιταμή πρόκληση που συνιστά τεράστια ευκαιρία για τη χώρα μας

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This