«Σουρωτήρι» το Αιγαίο και οι αιθέρες του – Νέο παραλήρημα Ερντογάν για τα… πουκάμισα και τη Συνθήκη των Σεβρών

Μαχητικά, drone και το Cesme έστειλε σήμερα η Άγκυρα

Must Read

Μόνο το τελευταίο 24ωρο η Τουρκία έκανε 17 παραβιάσεις (με οκτώ μαχητικά και ένα drone) του FIR Αθηνών, ενώ στο Αιγαίο βολτάρει όποτε το επιθυμεί το ερευνητικό πλοίο TCG Cesme, το οποίο βρέθηκε κάποια στιγμή ανάμεσα σε Λέσβο, Σκύρο και Άη-Στράτη, πριν… λουφάξει ξανά σε τουρκικά ύδατα.




Σύμφωνα με το Star πάντως, στο Πεντάγωνο προετοιμάζονται για «θερμό» καλοκαίρι, όχι βέβαια πως μέχρι τώρα τα πράγματα ήταν «ψυχρά», μιας και η Άγκυρα φροντίζει κάθε λίγο και λιγάκι να υπενθυμίζει τις διεκδικήσεις της.





Νέο παραλήρημα Ερντογάν

Την ίδια στιγμή, ο Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει να παραληρεί. Σήμερα είπε πάλι για τον οθωμανικό χαρακτήρα με αναφορά και στην οικονομία:

«H Τoυρκία έσκισε τα πουκάμισα τα οποία της είχαν φορέσει, έκοψε τα δεσμά, έριξε τα τείχη που της είχαν χτίσει με το παρελθόν της και εξαφάνισε τις υποθήκες που είχαν επιβληθεί πάνω της! Η Τουρκία τώρα είναι μια τέτοια χώρα. Η Τουρκία μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο έχει δει την κατάρρευση του κράτους της που είχε ζωή 600 ετών… Με τον Εθνικό Αγώνα σώσαμε όσα από τα εδάφη μπορούσαμε σε σχέση με όσα προσπάθησαν να μας επιβάλουν με τη Συνθήκη των Σεβρών. Μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο αντιμετωπίσαμε την υποκρισία των Συμμαχιών που όλο μας κράτησαν στην άκρη… Όσα μέχρι χθες μας έλεγαν ᾽᾽δεν μπορείτε να τα κάνετε, τα κάναμε όλα και συνεχίζουμε να τα κάνουμε. όσο μας έλεγαν ᾽᾽δεν θα τα καταφέρετε᾽᾽τα καταφέραμε όλα και συνεχίζουμεΑπό την κυβέρνηση αυτή κανένας να μην περιμένει την αύξηση των επιτοκίων. Αντιθέτως να συνεχίσουμε τη μείωση των επιτοκίων».




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This