Για… σφαγές κατηγορούν την Ελλάδα τουρκικά Μέσα!

«Ο ρόλος που έπαιξε ο χριστιανικός κλήρος στις σφαγές και τις επιθέσεις κατά των μουσουλμάνων στην Ελλάδα δεν πέρασε ποτέ απαρατήρητος», ισχυρίζονται προκλητικά!

Must Read

Παίρνοντας εντολές από τον σουλτάνο, τα τουρκικά Μέσα επιδίδονται σε μια πρωτοφανή εκστρατεία λάσπης και ψεύδους κατά της Ελλάδας, με το κρατικό TRT να κάνει λόγο για «συγκεντρωμένη την προκλητικότητα της Ελλάδας που διατάραξε την ισορροπία που καθιέρωσε η Συνθήκη της Λωζάνης και η αντίστοιχη των Παρισίων στο Αιγαίο Πέλαγος»!

Μάλιστα διαστρέφοντας ακόμη μια φορά την πραγματικότητα, ισχυρίζονται ότι η Ελλάδα μετέτρεψε τα νησιά, σε οπλοστάσιο και στρατώνες, παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο!

Η δε «Γενί Σαφάκ» αναφέρει ότι «τα θεμέλια της Ελλάδας μπήκαν με αίμα»! Το δημοσίευμα επικαλείται θέσεις του Βρετανού ιστορικού William St Clare για την μάχη της Τριπολιτσάς και φτάνει να κάνει επίθεση στην Κύπρο και στους κληρικούς μας! Αναφέρει προκλητικά:

«Η Ελλάδα που στέκεται απέναντι στην Τουρκία με την υποστήριξη των δυτικών χωρών, οφείλει την ίδρυση της στη βάναυση δολοφονία δεκάδων χιλιάδων μουσουλμάνων. Χρησιμοποιώντας έμμεσα απειλητική γλώσσα, ο Μητσοτάκης μιλώντας στο Κογκρέσο των ΗΠΑ τον περασμένο μήνα, υποστήριξε ότι υπερασπίζονται την ελευθερία ενάντια στην τυραννία, τη δημοκρατία ενάντια στον αυταρχισμό. Η πιο αιματηρή από τις σφαγές που διέπραξε η ελληνική πολιτοφυλακή εναντίον του άμαχου μουσουλμανικού πληθυσμού έγινε στην Πελοπόννησο το φθινόπωρο του 1821. Οι Έλληνες, που βρήκαν μουσουλμάνους Τούρκους και Αλβανούς σε πολλούς οικισμούς, ιδιαίτερα στην Τριπολιτσά, σκότωσαν περισσότερους από 30 χιλιάδες ανθρώπους, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά. Ο Βρετανός ιστορικός Γουίλιαμ Σαίντ Κλερ είπε πως “η γενοκτονία στην Πελοπόννησο τελείωσε μόνο όταν δεν είχαν μείνει μουσουλμάνοι Τούρκοι για να σκοτώσουν”».

Και συνεχίζει ακολουθώντας την ανθελληνική τακτική του Ερντογάν: «Η Ελλάδα, της οποίας τα θεμέλια μπήκαν με αίμα και δάκρυα, δεν δίστασε να ακολουθήσει την ίδια στάση και στην Κύπρο. Ενώ οι ελληνικές Αρχές κατηγορούσαν την Τουρκία σαν να επρόκειτο για καταστολή εγκλήματος, επιτάχυναν επίσης το σχέδιό τους να “καθαρίσουν” το νησί από τους μουσουλμάνους Τούρκους εξοπλίζοντας τους Ελληνοκύπριους. Λόγω αυτής της προσέγγισης της Ελλάδας, έχουν καταγραφεί πολλές σφαγές και επιθέσεις στην πρόσφατη ιστορία της Κύπρου. Η εχθρική προσέγγιση της Αθήνας στο θέμα του Κυπριακού, επέδρασε σε όλες τις δυσκολίες που υπήρξαν στις προσπάθειες για την επίλυσή του. Ο ρόλος που έπαιξε ο χριστιανικός κλήρος στις σφαγές και τις επιθέσεις κατά των μουσουλμάνων στην Ελλάδα δεν πέρασε ποτέ απαρατήρητος. Ο Μακάριος που ασκούσε ταυτόχρονα την προεδρία του κράτους και την ηγεσία της εκκλησίας, έμεινε στη μνήμη ως υποκινητής και υποστηριχτής σε εγκλήματα κατά πολιτών. Είναι γνωστό ότι ο Μακάριος ακολούθησε το παράδειγμα των κληρικών που κατείχαν κρίσιμες θέσεις στην ιδρυτική πορεία της Ελλάδας. Και σήμερα διακρίνεται πώς Έλληνες και Έλληνοκύπριοι ιερείς κάνουν συχνά πολιτικές δηλώσεις κατά της Τουρκίας και των Τούρκων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This