Νέα δήλωση-πρόκληση από Ερντογάν: «Φέτος δεν είχαμε κρίση στα Ίμια, γιατί δεν πήγαν οι Έλληνες»

Must Read

Σε προκλητικότατες δηλώσεις προέβη και πάλι ο Ερντογάν, μιλώντας για τα Ίμια και τη φετινή στάση του ελληνικού κράτους ως προς την επέτειο μνήμης των πεσόντων της κρίσης του 1996. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Σουλτάνος λέει πως έπιασαν τόπο οι απειλές του και δεν πήγαμε στα Ίμια, επειδή θεωρεί πως φοβηθήκαμε. Έτσι, δεν υπήρξε κρίση, γιατί αν πηγαίναμε θα έστελνε κι αυτός στρατό και θα είχαμε επεισόδια…

Αλλά εμείς ήμασταν «καλά παιδιά» και δεν τον προκαλέσαμε, αφήνει να εννοηθεί μέσα από τα λεγόμενά του ο Τούρκος πρόεδρος.

Η ακριβής δήλωση του Ερντογάν: «Όπως ξέρετε φέτος δεν είχαμε κάποιο επεισόδιο όπως αυτό των Κάρντακ (των Ιμίων)… Γιατί; Διότι κάναμε φανερό στην Ελλάδα πως αν δούμε την παραμικρή της κίνηση η απάντησή μας αυτή την φορά θα’ναι πολύ διαφορετική. Αν η Ελλάδα δεν κάνει καμιά κίνηση, τότε ούτε εμείς πρόκειται να κάνουμε».

Σήμερα, μάλιστα, ο υπουργός Αμύνης μας θα τηλεφωνούσε στον υπουργό Αμύνης της Ελλάδος (τηλεφώνημα που έγινε) να τον ευχαριστήσει (για την συνετή στάση που έχει δείξει η χώρα του μην προχωρώντας σε προκλητικές κινήσεις), έτσι ώστε η ηρεμία των ημερών μας να συνεχιστεί –και για τα Ίμια και για τα άλλα νησιά- και στο μέλλον.

Το αναγκαίο λοιπόν είναι αυτό. Ο βουλευτής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (Ιωάννης Λαγός), όμως, διέπραξε μια σοβαρότατα απρεπή και ανήθικη πράξη. Αλλά, όπως είπα, αντιπροσωπεύει τον ίδιο, οπότε δεν είναι να χάνει κανείς χρόνο ασχολούμενος μαζί της».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This