Εφαρμογή εφεδρείας του Γ.Ε.Σ. για τα σύνορα: Όλοι οι έφεδροι να εγγραφούν

Must Read

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού έχει ανεβάσει στο επίσημο site του την εφαρμογή της ηλεκτρονικής καταγραφής των εφέδρων του Στρατού ξηράς  από όπου το ΓΕΣ θα μπορεί να ενημερώνει με ταχύτητα την εφεδρεία, να δίνει διαταγές , ειδοποιεί για μετακινήσεις κτλ.

Λόγο και του τουρκικού υβριδικού πολέμου κατά της Ελλάδας της τελευταίες μέρες και με την κατάσταση πολύ τεταμένη, θεωρούμε σκόπιμο να γίνει η ενημέρωση της εφεδρείας για την ύπαρξη της εφαρμογής.

Κάθε έφεδρος που έχει υπηρετήσει τη θητεία του στο στρατό ξηράς και είναι κάτω των 45 ετών να μπει στην εφαρμογή efedros.army.gr και να κάνει επικαιροποίηση των στοιχείων του μέσω μίας πολύ απλής διαδικασίας την οποία επεξηγεί και το FAQ που μπορείτε να βρείτε εντός της άνω αριστερά. Όλες οι πληροφορίες που ζητούνται βρίσκονται στα στρατιωτικά έγγραφα που έχετε λάβει με την απόλυσή σας από το στράτευμα ή παρέχονται από τις στρατολογικές υπηρεσίες του στρατού.

Η προστασία της χώρας μας και του Έθνους βαραίνει το σύνολο αλλά και κάθε έναν ατομικά. Δείξτε υπευθυνότητα, Δείξτε σοβαρότητα απέναντι στο κράτος αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This