Το αβγό του φιδιού

Must Read

Καθίσταται παντελώς φυσιολογικό η Τουρκία να εξαπολύει ευθέως ολομέτωπη επίθεση κατά της ηττοπαθούς Ελλάδας…

  • Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

… η οποία, διά της αδρανούς και παθητικοποιημένης, εν όλω, στάσεώς της, ουσιαστικά προλειαίνει το έδαφος των συλλήβδην επιθέσεων της Τουρκίας, τόσο επιχειρησιακών (από αέρος, θαλάσσης αλλά και χερσαίως διά της σωρείας των λαθρομεταναστών) όσο και πολιτικών, διά της απόπειρας επιβολής ως επισήμου γλώσσας στη Θράκη της τουρκικής, σύμφωνα με σταλθέντα έγγραφα εις το υπουργείο Παιδείας, από συλλόγους της μουσουλμανικής μειονότητας ποδηγετούμενους εκ της Άγκυρας.

Την αυτή ασφαλώς πολιτική της Τουρκίας εις το σύνολό της εν συνδυασμώ και με την ιταμή πρόκληση του «σουλτάνου» προς την Αγία Σοφία ουδείς εκ των ακκιζόμενων επαναστατών δικαιωματιστών στηλίτευσε ως εθνικιστική, τουναντίον δε, σύμπασα η Αριστερά, με προεξάρχουσα τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, τάχθηκε αναφανδόν και γηθοσύνως υπέρ της απρόσκοπτης ελεύσεως των αναρίθμητων μεταναστών εις την Ελλάδα, δηλαδή η Αριστερά ήδη συντάχθηκε με την Τουρκία.

Το μείζον ερώτημα είναι εάν ο εχθρός ευρίσκεται εκτός των τειχών ή ήδη διά της εύθραυστης κερκόπορτας ο ανθελληνισμός, διά των μίσθαρνων οργάνων του, ήτοι των έμμισθων δούρειων ίππων του, έχει εμφιλοχωρήσει, εν κρυπτώ και παραβύστω, εις όλες τις εκφάνσεις του κράτους, όπως ΜΜΕ, υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, αγνώστου προελεύσεως ανθελληνικά παρατηρητήρια, δεδομένου ότι ήδη δρουν κατά του Ελληνισμού προάγοντας το ιδεολόγημα του εθνομηδενισμού πανταχόθεν.

Η εργαλειοποίηση του ανθρωπισμού και η κατά το δοκούν προβολή του, όπως και η βιομηχανοποίηση της δήθεν «αλληλεγγύης», εν είδει σταυροφορίας, μονολιθικώς, προς τους ετερόκλητων εθνικοτήτων οικονομικούς μετανάστες, δημιουργούν μια ιδιόμορφη Νέα Τάξη πραγμάτων εις βάρος των Ελλήνων, όπου οι ΜΚΟ δρουν ανέλεγκτα, καταλύοντας το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, αμφισβητώντας ευθέως την εθνική μας κυριαρχία και πλήττοντας εκ βάθρων το καθημαγμένο δημοκρατικό μας πολίτευμα.

Ο ανθελληνισμός, ο δικαιωματισμός, η επιδοτούμενη ισλαμοποίηση και μετανάστευση δημιουργούν ένα πνιγηρό αδιέξοδο στην πατρίδα μας, λόγω του ήδη σοβούντος οξέος δημογραφικού και οικονομικού προβλήματος, με αποτέλεσμα η Ελλάς να καθίσταται νομοτελειακά αδύναμη προς την Τουρκία η οποία επιβουλεύεται την κυριαρχία ορισμένων εκ των νήσων μας και επιδιώκει κατ’ ουσίαν την αμφισβήτηση της κυριαρχίας μας εις το Αιγαίο και τη Θράκη.

Η Ελλάς τελεί υπό κατάληψη, υπό τον ανεξέλεγκτο αριθμό μεταναστών, οι οποίοι δρουν ανυπερθέτως εις το απυρόβλητο, διοικούμενοι από μία ύπατη, αυθύπαρκτη και άδηλη θεσμικώς Αρχή, ως εικός, τις ΜΚΟ, οι οποίες απολαμβάνουν ασυλία και ισότιμο κύρος επί της ελλαδικής επικράτειας, παραλλήλως με το επίσημο συντεταγμένο κράτος.

Η Πόλις Εάλω, ποιος είναι ο ιθύνων νους, ο κλειδούχος της εσχάτης προδοσίας, ο θεματοφύλακας της κερκόπορτας και της ιδρύσεως ενός καινοφανούς και νεοπαγούς κράτους εν κράτει εις την πατρίδα μας;

Ποιος είναι άραγε αυτός ενώπιον του οποίου όλο το κράτος παραλύει και υποτάσσεται λόγω του μεγάλου δικτύου ΜΚΟ και των πακτωλών κεφαλαίου το οποίο διακινεί, εξαγοράζοντας τις συνειδήσεις των πολιτικών μας ταγών, νοθεύοντας τα έθνη;

*Δικηγόρος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ και το μπάχαλο με τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα

Τα τρία πέναλτι που έπιασε ο... Μέγας Κωνσταντίνος Τζολάκης στην Κωνσταντινούπουλη στον αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ μπορεί να δίνουν...

More Articles Like This